Tarikh Keputusan PMR 2008

Submit By :
=

“Result PMR 2008??” Post ni xde kena mengena dengan Indie Scene haha.. Aku tahu ramai daripada peminat malayapark yang masih bersekolah sbb dalam inbox e-mail aku penuh dengan soalan bila keputusan PMR 2008 seluruh negara akan keluar? Aku pon Xfaham kenapa diorang tanya aku. OK la untuk tidak menghampakan calon-calon PMR tahun 2008 aku nk bagi sedikit informasi berkenaan tarikh keputusan PMR 2008. Result PMR 2008 akan keluar Pada 30 Disember ni..

PETALING JAYA: The Penilaian Menengah Rendah (PMR) results will be released next Tuesday, Dec 30. Education director-general Datuk Alimuddin Mohd Dom will give the analysis of the results in Putrajaya at 9am on the same day.

Students can also collect their results from their respective schools from 10am.

A total of 472,060 students sat for the PMR this year at 3,458 examination centres nationwide from Oct 13 to 15.

So gud luck la kepada mereka yang mengambil PMR pada 2008 ini.

Comments

13 Comments on "Tarikh Keputusan PMR 2008"

  1. aziq on

    yoo!!.
    joe lagu niee ada x ???..
    aku nk download music lagu niee ahh..nati bagi aku boleh??
    plzz..best ahh lagu niee

  2. joe on

    sori aziq zku xbley bagi ko donlod lagu ni.. Copyright protected

  3. Ayeks on

    Lagu ni The Times – Pesona Algebra.
    Download sndiri. ;p

  4. Buat Bodoh Je!! Siapa peduli kan! | Lirik |Indie | Band | Download| Lyric | Chord on

    […] aku bnyak sngt off topic ni ha. Tadi aku tulis pasal Tarikh Keputusan PMR 2008 Sebab aku boring dok kat umah sorang-sorang. Sume member aku balik umah cuti Krismas. Tinggal la […]

  5. miera on

    halluw… cekomm… ley miera taw x bila ekk result pmr 09 kuar??

  6. tj on

    24hb ni result kuar

  7. iwan on

    salam………nk tny ckit….bley x??bile result pmr nk kuar????

  8. iwan on

    plezzzz la bgitaw ad yg ckap 20,27 n 28 ai bulan tol kew???plezzzz..

  9. LiDs on

    helo joe…confirm ker 24 hb 09 result pmr kuar…???

  10. esha~ on

    takan r result pmr o9 kua 24 hb?aq ase 27 la wehh. .dupdap2 jntong aq neh. .cam na tekelua je sbb cuak seh !

  11. kathy on

    aq pown tak taw btowl ke tak result kuar 24 ary bln tp dlm aty ni rsa cm nak luruh je jntg

  12. echa on

    relax r…..aku steady jerk kt hsptal…xamek exam pown…..huhu….cdih wey…..

  13. chenta indie on

    24 niey lar