Mana Mungkin – Hujan Feat The Padangs

July 19, 2012 by  
Filed under Hujan

From Album HUJAN Sang Enemy www.facebook.com/hujanfb MANA MUNGKIN lyrics by Noh Salleh & Jo The Padangs Mengapa kita perlu membenci? Sampai bila harus begini? Bila kita akan berdiri? Takkan kita berhenti berapi Semuanya okay Bangkit darah muda Semua okay bangkit saja darah muda Takkan berhenti berapi Buang saja perasaanmu Jangan biarkan mereke mengambil peluang ini […]

Destroy Shred Destroy 2: Restraint and Massacre Conspiracy Showcase

July 20, 2011 by  
Filed under Gigs

Shred Destroy Shred Trailer For the first time, we will be filming our live DVD and this will be happen during Destroy Shred Destroy showcase this July 30th 2011 at MAPS KL (Solaris, Dutamas).We would like to invite everyone to come to this show and be a part of this historic event. You don’t have […]

Senarai band genre metal hardcore Malaysia yang anda perlu tahu.

June 29, 2011 by  
Filed under Bands

Salam pembaca setia Malayapark.com, hope korang semua sihat disisi yang tersayang. Beberapa bulan lepas aku ada buat survey dalam facebook berkenaan dengan band Metal / Hardcore dan seangkatan dengannya yang wujud dalam Malaysia ni. Ramai jugak yang jawab survey dan kebanyakannya adalah dari golongan wanita. Respek kaum ibu hehe, layan metal beb diorang ni. Kenapa […]