Mana Mungkin – Hujan Feat The Padangs

July 19, 2012 by  
Filed under Hujan

From Album HUJAN Sang Enemy www.facebook.com/hujanfb MANA MUNGKIN lyrics by Noh Salleh & Jo The Padangs Mengapa kita perlu membenci? Sampai bila harus begini? Bila kita akan berdiri? Takkan kita berhenti berapi Semuanya okay Bangkit darah muda Semua okay bangkit saja darah muda Takkan berhenti berapi Buang saja perasaanmu Jangan biarkan mereke mengambil peluang ini […]

Bagaimana Menubuhkan Sebuah Band

June 20, 2011 by  
Filed under Bands

Bagaimana ingin menubuhkan sebuah band? Mempunyai sebuah band bukanlah sesuatu yang mudah, terdapat banyak aspek yang perlu diketahui sebelum mengambil keputusan untuk mewujudkan sebuah band. Berada dalam sebuah band mungkin sesuatu pencapaian yang amat membangakan bagi seseorang ahli muzik tapi sejauh manakah sebuah band itu boleh berjaya? Adakah setakat syok sendiri ataupun sentiasa memikirkan cara […]

Lirik Cuba Jangan – Ana Raffali

June 17, 2011 by  
Filed under Ana Raffali

Cuba Jangan kau suruh ku masak sedap-sedap agar ibumu setuju aku turutkan saja. ku bergelut dengan sayur, ikan yang namanya ku tak tahu hingga akhirnya ku capai telefon untuk panggil bomba. aku bukan yang terbaik tapi ku cuba ku cuba hanya satu yang ku pinta agar kau cuba kau cuba jangan suruh aku jadi seperti […]

Lirik Figura Malaya-OAG

February 15, 2009 by  
Filed under Oag

Semalamku dondangkan sayang buatnya permaisuri,

Lirik Lagu Apa Khabar – Joe Flizzow Ft SonaOne

February 1, 2015 by  
Filed under Joe Flizzow, Malaysian

Pemeneng anugerah juara lagu 2014, Joe Flizzow ft SonaOne – Apa Khabar Merenung ke luar jendela Bayu pagi meniup lembut Lihat bintang di angkasa Purnama menerangi gelapku Dan bila fajar menjelma Itu permulaan hari baru Dunia gamat bunyinya Sunyiku hanya Tuhan tahu Dalam perjalanan banyak persimpangan Di mana kita bertukar arah Kau lurus ke kiri […]

Lirik Penghujung – Nawi, Frequensi & Lady D

October 21, 2012 by  
Filed under Malaysian

Walau berombak di laut Akan ku teruskan mendayung Harapkan bunga mekar Kini layu di hujung tanjung Mulut mungkin berat tapi hati ingin berkata Lidah mungkin terkelu tapi jiwa yang merasa Siapa sangka dan tak siapa boleh jangka Gelora yang berkocak goyah bak redah samudera Apa yang dipinta apa yang di cinta Mimpi yang melanda realitinya […]

OST Adam & Hawa – Hafiz & Dato’ Siti Nurhaliza – Muara Hati

August 26, 2012 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu: Muara Hati – Hafiz ft. Siti Nurhaliza Cinta terpisah ruang waktu Tetap cinta bersatu dalam hatiku Walau raga kita tak mungkin bersama Ku yakini hati kan tetap setia Ku percaya kemana pun kau berjalan Suara cinta menuntunmu kepadaku Kerna bila cinta sudah bersemadi Takkan terpisah hati Korus: Demi cinta dalam hatimu Ku yakin […]

Senarai band genre metal hardcore Malaysia yang anda perlu tahu.

June 29, 2011 by  
Filed under Bands

Salam pembaca setia Malayapark.com, hope korang semua sihat disisi yang tersayang. Beberapa bulan lepas aku ada buat survey dalam facebook berkenaan dengan band Metal / Hardcore dan seangkatan dengannya yang wujud dalam Malaysia ni. Ramai jugak yang jawab survey dan kebanyakannya adalah dari golongan wanita. Respek kaum ibu hehe, layan metal beb diorang ni. Kenapa […]

Lirik Lagu Sedih – VIP

June 28, 2011 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu Sedih – V.I.P by farah on May 25, 2011 VIP VIP babeh Selalunya haruku tak sebegitu biru Selangkah pun tak lah terasa begitu jauh Ku di sini tapi fikiran entah ke mana Jiwa yang terganggu buat aku tersedar Semua kerna kau dah hilang dari pangkuanku KORUS DJ putarkanlah lagu cinta Dedikasi kepadanya Kerana […]

Lirik Lagu Tarikh Tutup-Estranged

June 27, 2011 by  
Filed under Malaysian

Jangan dibiarkan jangan dipandang saja jagakan ketika di sini Ambil dan selitkan sedalam yang kita tau atau pilih hanya ‘kerana kau’ ingati hasrat dia tiap detik bersahaja skarang cuma ada Dalam minda tidak akan kembali tiada siapa yang dapat mengganti mu rehat saja malaikatku mungkin tiada seakan kamu untuk Selama aku tunggu sedih sungguh bayangkan […]

Next Page »