Estrella

Submit By :
=


Malayapark dapat request dari Sarah_Amp untuk featuredkan Estrella pada minggu ni. Dia minat sangat2 kat Estrella sebab vokalisnya dari kaum Hawa. Estrella membawakan pengaruh Acoustic / Indie /Jazz dan sering di samakan dengan Band seberang iaitu Mocca. Antara mereka yang menjadi inspirasi Estrella adalah The Beatles, Sheila Majid, Allahyarham Tan Sri P.Ramlee, Cranberries serta banyak lagi yang sealiran. Kepada sesiapa yang sukakan lagu yang rileks dan nak tenangkan jiwa Malayapark cadangkan lagu Ternyata dari Estrella. Manakala lagu Stay merupakan lagu yang memperkenalkan Malayapark dengan Estrella. Kat atas tu ada video klip Stay yang dishot di Putrajaya. Keep your good work Estrella. We love your musics. Estrella adalah dibawah Record Label Laguna Music bersama-sama dengan Prana

Infos bout Estrella
Band Members Liyana – Vocals / Guitars
Jeff – Drums
Wan – Percussions
Ariff – Bass
Izzad – Guitars (sessionist)

DISCOGRAPHY

Estrella
[Self-Titled Debut Album]
2007

Junk Vol:15
[Compilation]
2007

Voices From Next Door
[Compilation]
2006

Estrella Songs and Lyrics

Estrella-Take It Slow Lyrics
Estrella-Foolish Sense Lyrics
Estrella – some space
Estrella-Stay lyrics
Lirik lagu Estrella -Ternyata

Anda ada band untuk difeaturedkan/direview sila hubungi kami disini

Comments

28 Comments on "Estrella"

  1. supergiggers on

    estrella cayok2

  2. wanqdas on

    i luv its!!!

  3. fakha reggae on

    aku……..tak thu nk ckp aper r mg.. perfect r love jazz slow diiorang..mood ader

  4. aimiahmad on

    estrella rox! besh gle

  5. MZAINI_94 on

    ESRRELLA…..I LOVE U…U PUNYA LAGU BESTLAH…LAYU TERUS KALAU DENGAR….HARAP MAJU JAYA K……

  6. daddy on

    first time dgr lagu korang ingat lgu from oberseas dowh…
    bila dapat tau korang dari malaysia maka aku berasa sangat berbangga ngan korang…
    keep up the good work k…

  7. sezza on

    the best ever… syiok ohhhh… relex je….

  8. indiegirL_ranau on

    the best estrella!!!!

  9. bosan on

    cantek giler minah tue….
    dah sore pun ok…
    memang my wife la awek tu…

  10. ciku manish. on

    cute la pnyanyi tu ?
    hehe 🙂

  11. creampie on

    bez arh lagu dey all ne..

  12. iLuVsoDa on

    ESTRELLA ! ! !

    Sound straight from the twilight,
    Has me up all night,
    I can’t fall asleep ’cause I keep thinking of you,
    And I saw a shadow outside my window and it’s you (LIYANA)! ! !

  13. ada on

    hai..nak tanye,mcmaner nk dptkan album estrella yg ader lagu ‘STAY’ tu…? its for my husband for tis coming valentines day.. dia minat sgt2 kat estrella.. hope u guys can help,urgent la..tnggal brape ari je lg b4 v-day….. thankx!!

  14. palala on

    akan ku cube tyer pd yg len..
    harap b’sabar yek ada….

  15. aq on

    best gak lagu estrella….aq paling minat lagu stay sbb lagu tu ade kat radio..huhu…dr aritu aq cari lagu nie..baru skrg jumpe..huhu

  16. beeee on

    please stay

  17. azlin on

    wow!!!! nice song!!!

  18. rEd kEntAng on

    keep up the gud work estrella..hidupkan muzik indie!

  19. ogGy+mOttEr on

    alamk…
    cun nye vOcalist dorg..
    huhuhu..

  20. maqruf on

    aku nak download mp3 lagu stay n ternyata kat ne? ah msg aku… msg…. amiafreaktoyou@hotmail.com

  21. ude on

    ada udang di sebalik batu

  22. kun on

    rasa nak kiss liyana…cumel sgt!keep moving!

  23. putri87 on

    betol2 memang dia cute sangat2

  24. jusuh on

    nice song!!! Estrella
    keep moving Estrella
    hidupkan muzik indie tanah air !

  25. ejan on

    aku mnt glak ng vokalis estrella towk
    cute eh
    go indie band go
    may god bless you

  26. ereka on

    i luv indie band….plz stayyyy..

  27. kaki gig...!!!!!! on

    wahhhhhhhhhhhhhh……………sodap lo lagu ni………..!!!!!!!!!!

  28. iLuvsoDa on

    ESTRELLA !!