T-Shirt Rasmi Malayapark All Size Still Available [Order Now]

Submit By :
=

Tempahan untuk T-Shirt rasmi Malayapark dibuka

malayapark-tshirt-depan
tshirt-rasmi

malayapark-tshirt-belakang
tshirt-rasmi-website

Harga : RM25

Kos penghantaran : RM5

Jumlah: RM30

Cara Tempahan

Semua saiz masih ada : S, M, L , XL baby tee (S , M)

    Related Posts

    no matches

Comments

46 Comments on "T-Shirt Rasmi Malayapark All Size Still Available [Order Now]"

  1. chanhonam on

    jgn lpe den pye joe..hoho..tp den nk amik by hand

  2. aiey on

    bj ni ade cut pmpuan x..???

  3. joe on

    aiey hold dulu.. nanti nk update balik

  4. dark lord araya on

    cod area mana boleh?

  5. joe on

    cod area kl bangi

  6. janggut_berapi on

    bosh~~gaji aku x dpt g~~cm na?uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  7. t.t_nelayan on

    hem kalau badan mcm badak cane??
    size xxl ade ke??

  8. Joe on

    janggut no probs.. aku tmpahkan dulu..
    nelayan ada jgn risau huhu

  9. dude on

    alooo joe…
    tempahan leh wat dr sluruh area malaya ni ka…??

    atau KL ja…??

  10. mai_lala on

    dude >>> seluruh malaya blh aje…

  11. nerd.baby on

    tarikh ttp x leh pospon ker?

  12. joe on

    update
    t shirt available any time

  13. kugiran on

    xdew gurlz nyer cut kew…

  14. joe on

    @kugiran ada

  15. xkariscencex on

    size L xder ke?

  16. carlos ramulo on

    sabah sarawak sma juga kos penghantaran???????

  17. joe on

    @carlos ramulo ya sama saja.. size L limited

  18. zira on

    simple nye design die..
    tp terbaek…;p

  19. zira on

    simple nye design..
    tp yg terbaek seyh…

  20. ojoy on

    bro.. t-shirt display nie memang gerrek.. memang caraaa.. tapi yg menjadi tanda tanye pada semua ..

    1. saiz.. ade ker saiz xl atau xxl ( utk org gemok )

    2. colour .. ade ker colour t-shirt slain dari warna hitam. ( putih ker, biru ker , kuning ker )

    3. design .. ade ker design lain ? ( atleast kitorg boleh beli banyak2 )

    harap message wa nie boleh di terima pakai.

  21. SiR Epit on

    bro size L or XL xde ker????

  22. joe on

    @ojoy tshirt ni terhad sebenarnya.. kalau penjualannya ok kami akan teruskan dengan design2 yang lain.. stakat permulaan mmg kami buat yang ni dulu.. insyallah pada masa akan datang akan ditambah.. pasal saiz tu xl ngn xxl mmg ada tp terhad. stakat ni saiz tu dah abis yang ada cuma s ngn m

  23. farienz on

    Bro…saiz xl x der lagi ker ?

  24. ojoy on

    ok joe.. thanks bro. bagik shout out lah kalau saiz xl ngan xxl dah ade. ( farienz.. joe dah bagiktau yg xl ngan xxl dah abiz buat mase nie. )

  25. zira on

    baby tee ade x??

  26. adam on

    still ade stock ke …???
    nk jgk….

  27. adam on

    nk m

  28. joe on

    @zira babytee ada
    @adam adas tok lagi sila buat tempahan mengunakan format yang telah diberi

  29. joe on

    *Update tempahan untuk semua saiz dibuka semula.. sila buat tempahan sebelum abis plak,, Siapa yang bayar dulu akan diutamakan. Sekian terima kasih

  30. Aladdin_tikarfly on

    waaa..nape baju aladdin x sampai lagik….joe!!!!!!!!!

    joe!!!

  31. wunk on

    Allop!
    Stock baju ada lagi ker? Nak beli sepasang neh! 😛

  32. Joe on

    stok baju ada lagi dalam masa 2 minggu.. order jangan x order.. saiz xl tinggal 2 helai agi.. saiz m 10 saiz L 10. order cepat

  33. ..InTaNdIaNA.. on

    nak baju malaya park gakkkk………….
    gempaq ar blakang baju tue…….

  34. aNiZ on

    Salam..aik,kakak ku..
    poyo r ko..
    aku nak baju 2..
    bawak blek..
    ari sab2 nk ne pkai..
    sayanggg kooo… member aku pown nak…
    huhu…

  35. kappurung on

    stock untuk sabah ada?

  36. Joe on

    baju untuk semua negeri ada.. untuk oversea jer xder

  37. momoque on

    baju mp chantek.. leyh tgk ktowg pakai bju nie kat aktiviti malayapark mase gath ary tu..hehe

  38. ziera on

    salam..
    canteek r baju 2..
    nakk sa2..
    huhuhu..

  39. admin on

    @momok thanks sbb promo.. terharu kali ke 14
    @ziera yup cantik oo baju jom tempah

  40. intan sudeyy on

    klu wt money trnsfer via akaun cimb blh x??
    means resit 2 kte smpan??
    klu cm2 nt nk kne wt cne je??
    kne kontek joe kah??

  41. Joe on

    Lepas wat payment msj joe tarikh dan mass bank in

  42. lokman on

    stock baju mp ni ade lg x?
    elok le aku pon area bangi je.
    yg pakai dlm gamba tuh saiz pe

  43. Joe on

    tee sudah abis

  44. fiv3 on

    joe.. da lg x tee ni?? saiz S??

  45. syahee on

    agk2 smpai ble pr0mote nyh…??
    dwet xd ag…
    tp bminat…

  46. syahee on

    da abes….!?