Lirik Dan Sebenarnya Yuna

Submit By :
=

Yuna-Dan Sebenarnya

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain
[Dan Sebenarnya Lirik]

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

saksikan maharaja lawak

Comments

369 Comments on "Lirik Dan Sebenarnya Yuna"

  1. polka on

    bpak cun gler…my pevoret!!!!!!!!!!

  2. aika on

    yuna saya suka la kat awak punya lagu hebat………………

  3. aika on

    oh ya saya lupa awk nie cute

  4. diana on

    hi yuna are already marry

  5. diana on

    hi all my frenzy

  6. secretadmire(: on

    korang ny cm bbudak arr .

    ad yg ckp lgu cm bngla laa pela:(

    ala , sah korang jles sbb yuna ny tbe2 dr ms jd popular (!)

    kan2 ?

    haha . btw , this song rilly GEMPAK punye ! (:

    -twilight:)-

  7. Yuna on

    Thanks semua yang menghantar komen….dan yuna akan bagi hadiah kepada yang menghantar komen k……hadiah pertama telefon:ipone 4 dan kedua bercuti di prancis….itulah hadiah…<(")

  8. auji aliah on

    suka suka suka…….best arr lagu nie kak yuna 🙂

  9. Marisha Napierala on

    What have you been incited by to conceive such fabulous article?

  10. Sharifah Husna on

    sy suke style akak yuna!! SUME LAGU KAK YUNA,,
    suara kak yuna unik,, i love it!! hehee..
    sy selalu maen lagu kak yuna dgn gitar,,
    klu ley na jumpa kak yuna & sy maen gitar sambil nynyi bersama akak yuna !! LOVE YOU SIS YUNA!!! ;))

  11. Sharifah Husna on

    yux kak yuna tahun depan jadi lah MENTOR..
    sy jd PROTORGE kakak yuna,, hehex~
    sy mst pnya dtg ujbkt tu nt,, hehe,,
    😉

  12. sarah99 on

    kak yuna your voice so best,,,,,,,,,so jaga suara yang susah nak dapat utk org lain tau,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,yuna you are the bestttttttttttttttttttttttttttt……satu lagi boleh tak sarah nak ajak kakak untuk ajar sarah play guitar.like to play guitar but tak pandai……………..kakak misssssssssssssss u soooooo mucccch,:-)

  13. sarah99 on

    kak you na mari kat terengganu buat persembahan,tolongla nak tangkap gambar dengan kak yuna .kak yuna ada fb tak kalau ada nak bagi no alamat rumah and no fon because nak jadi adik angkat bolehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh tak?;-)

  14. AZLAN on

    UHRRRRRR YARH BEST ABSSS MOE NNGS JERHHHH SORW TRLBH MNHAYATI LARH PULAK LAGU YUNA NYEEEEE…………. YG PNTNG MMNK BESTTTTTTTTTZZZ……….

  15. kasmier on

    KENAPA VIDEO YUNA TAK BOLEH SAYE NAK TENGOK PUN TAK BOLEH

  16. Mark on

    Which was equally intriguing likewise as insightful!
    Thanks for sharing your ideas with us.

  17. pas cher nike free run cheap on

    Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis.
    It’s always exciting to read content from other writers and practice a little something from their web sites.

  18. pas cher sandale nike enfant on

    When I initially commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each
    time a comment is added I get several e-mails with
    the same comment. Is there any way you can remove people from that
    service? Cheers!

  19. Jasper Bousquet on

    We are a bunch of volunteers and opening a new scheme in our community. Your site provided us with useful info to work on. You have performed an impressive task and our whole group will likely be thankful to you.