Through My Window – Bunkface

Submit By :
=

Update- Band yang nyanyi through my window adalah Bunkface
Hidup Berani Untuk Gagal

Download Lagu Through My Window

Lagu ini tiba-tiba hits sedap pulak aku dengar. Dapat tahu pasal lagu ni lepas Rye (ahli mp) tanya aku pasal lagu Through My Window). Apa yang aku dapat kesan dari lagu ni adalah suaranya macam suara Sam Bunkface hehe. Entah betul ke tidak. Tapi gaya lagu memang sama dengan High School Rocker. Memang la sama sebab genre punk rock. Papehal lagu ni memang enjoy habis. Tapi hehe. Xdapat dikompomkan lagi berkenaan dengan band sebenar yang menyanyikan lagu ni. Tapi aku rasa memang Bunkface. Apa yang dapat aku gali adalah hehe. aku jumpa satu website ni yang ada info pasal band yang nyanyi lagu tu. Ada tiga orang ahli band. Sah2 memang Bunkface. Tp malangnya gambar tu dia bagi kabur dia punya view. hahah nice strategi ah Bunkface. Korang boleh download secara percuma lagu ni dekat website yang aku bagi tu.

Listen to Through My Window
[audio:http://mohdhafizul.com/throughmywindow.mp3]

Through my window Lyrics – Bunkface (Mungkin)
THROUGH MY WINDOW

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

Credit to Rye and http://everyoneconnects.net/
Facebook : Everyoneconnect
kalau salah harap dimaapkan yer. Aku main teka jer tu.

Download Lagu Through My Window

Comments

91 Comments on "Through My Window – Bunkface"

  1. fitri penang on

    thanks to this song,i have won battle of the bands..nice songs la bunkface!!!

  2. zack on

    bob – aku tawla ko layan klasik nasional…

    gaban – atleast nice to hear that they r trying to improve our industry..bukan cam ko yg taw nk kutuk je..ko bodo kat dieorg tp dieorg dapat duet!

  3. fish_ara on

    i luv u….sam!!! sore ko mmg lentok abis….i luv this song veri2 much!!

  4. fish_ara on

    mmg x syak lg..mmg bunkface pown!! asal kowg nk nyorok2 lak…tgk kang da kantoi….pe2 pown aku tetap fanatic kt kowg!!!

  5. ixuanna on

    LuV u BunKFaCe!!!!!!!!!!!!!!!!!

  6. ThaRiq!! on

    waaaaaauuu… ape ker he niy?? lgu niy aku buat lar…
    kna tipu kt bunkface… wakakakaka.. tq all

  7. gilekan bunkface-Sue on

    aq pminat bunkface gile2…so xlaen xbkan..dah tentu aq sapot lgu ni…its very nice song for me..!!!

  8. sam on

    best giler lagu dy…
    hidop bunkface…
    hehehehehe…

  9. samsul on

    lagu nie mmng Bunkface punye lagu
    dah kantoi dah….

  10. ninie on

    lagu ni lagu everyone la..huhu
    dh ramai artis yg nyanyi lagu ni..
    tp dlm rmai2 bunkface bwk ag bes..
    caya la..through my window..

  11. Anith on

    lagu bungface best sangat.Lurve it

  12. aken on

    bunkface bangkai..hahha

  13. badut on

    to aken: ntah ap2 la dieorg merapu kat atas tu..
    layan gak lagu nie…tp,xla sampai fanatic gle.
    to all frenz…elek2s dah la…
    aduhai…=(

  14. aken on

    woi badut..ko spe..?
    tp,ko ckp ade btolla…
    lyn thp fanatic wat ap..
    layan just skadar lagu dh la..

  15. mudzill on

    best giler lagu ni..bunkface mmg style
    teruskan usaha…chaiyok
    ape2 pn all the best utk korang…..

  16. 125zR on

    Best gilerr lagu nieh….
    idop BUNKFACE!!

  17. ain_aizat on

    lagu ne sedap …

  18. grunge90 on

    lagu ok…video plak x ok…mcm org x btol jer…hua3 tp bunkface cool….keep rockin!!!

  19. 920412 on

    best gak lagu bunkface nie!aku rse diorang nie tahap2 antarabangsa ar…..support malaysian artis!!!

  20. gamat3 on

    diorang nie benci kat artis malaysia bcoz diorang fikir diorang nie cm tahap artis2 luar!!BOLEH BELAH LA!!!salam 1 malaysia!hahahhahahahahh

  21. mnahgurl on

    mmg bunkface pown….ak ske gler r lgu nie…huhuhuhu…

  22. sEpArUh sHuFfLe sEpArUh iNdiE on

    yayayaya go bunk face aku luv la bunkface rugi arr x gi function kat KL tue hahah trough my window the best>>>heheheh

  23. ira on

    bezt gler r lgu thourgh my window by bunkface

  24. ira_iz on

    law lgu thourgh my window nie dtukr an kpd bhasa mlayu x bezt r…law dlm bhasa inggeris ag bezt ek??????

  25. farah97 on

    woi, naksembang pasal bunkface awat tak ajak aku sekali

  26. farah97 on

    tahun depan la lu nak sembang

  27. eira on

    best gilerr lagu n…x puas nak dgr
    by the way i support u

  28. MisZ NurSyaHira on

    lgur neyh famous gler….
    wa cayala lu bunkface….

  29. aeyma on

    this song is preety crazy..blh kasi gmpak 1 malaysia punye la..
    1 malaysia beb..

  30. siLLy bOyZ on

    hUhUhU. .kEep rOcKiNg! xkN hiLaNk iNdie d dUNia. .bUnkFaCe is tHe bEsT! ×^× iNdierOxMaLayA!

  31. Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com | Lirik | Download | Mp3 | Video | on

    […] 2Through My Window – Bunkface – 23,411 views […]

  32. zira on

    u all the best indie

  33. NotTooOld on

    lagu ni okay la…utk org muda…utk org yg x berapa tua dan x berapa muda mungkin x ngam sgt kot…apa2 pun harap diorang boleh pegi jauh…ye la…muda2 lg kan…

  34. ira_iz on

    !nd!3,,,u @r3 t#3 83Z+…*.*
    ! LoV3 !nd!3…’.’

  35. hihihi on

    i dont want much, i just wnat everything…
    i want through my window..

  36. nini on

    LGU NI LGU F0V AKU..
    so jgnlah men2 nk r0sak kan lgu 0rang k ?
    hahaha

  37. shaik on

    i lov bunkface

  38. amin on

    i very very luv bunkface

  39. eg on

    fuyooo….!best lah pulak lagu ni..first time dgr ingat ke lagu tm..he2

  40. hapuskanbing on

    sape kt bunkface simple plan malaysia????????kah3..
    komen pon agak2 la woi.