Air Asia Banner
The Lamdha : MalayaParkDotCom

The Lamdha

Submit By :
=

Quote from their myspace

haii..terima kasih kerana melayari MySpace “The LaMDhA” tuk pengetahuaan kalian semua,band kami ini baru sahaja ditubuhkan pada tahun 2008,dan hanya suka2..pemilihan nama band kami pn disebabkan saatu insident ngeri di restoren NASHMiR.. dimana kami memilih nama The LAmDha,atas kecuaain mulut seorang pada kami.. mak terciptalah “The LaMDha”.Atas desakan dan jalan pintas yang kami lalui.. kami telah mencipta satu lagu,yang mana drumstick kami “one@wan tol?L.. telah mencipta lagu “Green Love” semasa di persekolahan lagi.. rasanya tahun 2005 kot..agaak lama jgk,dan dari situ kami mulakan band kami.. sejarah lagu ini pula sebenarnya telah dimainkan di sebuah GIG di MALAYSIA.oleh sebuah kumpulan band bernama “kelip-kelip” dan setelah kami bersedia merecoding lagu ini di sebuah jaming studio,.. “PERDA JAMMING STUDIO” terciptala myspace ini..

Terima kasih kepada tuan puye studio..huhuhu..Band kami terdiri daripada 5orang.. dan semuanya pelajar uitm,dan dgan tidak sengaja telah menubuhkan kumpulan ini..kami terdiri daripada penyanyi kami iaitu Ashraff@acab,kemudian gitar solo kami Zul@xool..seterusnya bassis dan suara latar iaitu Paan@ sesengal dan selaku drumstick kami one@wan tol?l dan Eazy@penyepah man selaku pemain gitar kedua dan suara latar..okey sebelum kami membebel lebih lama dan sebelum koarang boring..kami ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepadaa semua rakan dan juga peminat music indie tanah air.. harap2 korang support band kami..akhir kata.. majulah sukan untuk negara..byeeeeee….

Kurang pasti apakah genre yang mereka cuba bawa. Jikalu ada ahli The Lamdha yang singgah di malayapark mungkin anda boleh tambah sedikit profile band anda.

Myspace : www.myspace.com/thelamdha

Comments

One Comment on "The Lamdha"

 1. shuk da allrangeboyz on

  vidoe final nie kurang memuaskan sbb tngkap gna Nset…
  hehehe…
  harap maaf…
  untuk video yg quality skit,tgk r kat youtube…
  just taip the lamdha…
  ataupun g mlawat myspace diorg…
  lgu2 dlm ms tu akan di update dri smsa ke smsa…
  hope semua enjoy