Through My Window – Bunkface

October 21, 2009 by  
Filed under independent, voting

Update- Band yang nyanyi through my window adalah Bunkface
Hidup Berani Untuk Gagal

Download Lagu Through My Window

Lagu ini tiba-tiba hits sedap pulak aku dengar. Dapat tahu pasal lagu ni lepas Rye (ahli mp) tanya aku pasal lagu Through My Window). Apa yang aku dapat kesan dari lagu ni adalah suaranya macam suara Sam Bunkface hehe. Entah betul ke tidak. Tapi gaya lagu memang sama dengan High School Rocker. Memang la sama sebab genre punk rock. Papehal lagu ni memang enjoy habis. Tapi hehe. Xdapat dikompomkan lagi berkenaan dengan band sebenar yang menyanyikan lagu ni. Tapi aku rasa memang Bunkface. Apa yang dapat aku gali adalah hehe. aku jumpa satu website ni yang ada info pasal band yang nyanyi lagu tu. Ada tiga orang ahli band. Sah2 memang Bunkface. Tp malangnya gambar tu dia bagi kabur dia punya view. hahah nice strategi ah Bunkface. Korang boleh download secara percuma lagu ni dekat website yang aku bagi tu.

Listen to Through My Window
[audio:http://mohdhafizul.com/throughmywindow.mp3]

Through my window Lyrics – Bunkface (Mungkin)
THROUGH MY WINDOW

Don’t want much, I just want everything
Thought that I could, do almost anything
One step in front of the other
Thought that I could do it alone

In the blink of an eye, it’s just another day
Telling me why, I’ll find another way
Got this feeling, got me reeling
I can almost start believing

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me
Me and you
And we are not alone
Different view
We are together now
Through my window, I can see
Our wildest dreams could be so real

I see a spark, it starts a fire
Is this the one worth waiting for?
Thought that I could do it without you
Can’t exist like this anymore

Now there’s me and you
And we are not alone
You and me
We are together now
Through my window, I can see there’s
More than you and more than me

Now there’s me and you, you and me
We are not alone and we are together
Through my window I can see
Our wildest dreams could be so real

Credit to Rye and http://everyoneconnects.net/
Facebook : Everyoneconnect
kalau salah harap dimaapkan yer. Aku main teka jer tu.

Download Lagu Through My Window