Hot Fm Kena Hack?

June 28, 2011 by  
Filed under Gigs, Hot FM

Macam biasa pagi buta ni aku hantar adik aku kesekolah pastu balik rumah tanam anggur haha then bukak xfresh fm dengan hot fm 30 untuk tgk lagu-lagu latest. Tapi aku tgk ada benda yang pelik la kat hot fm 30. Pada tangga kedua carta hot fm 30 ada lagu ytcracker – #antisec – aLzy to LulzSec . Setahu aku Lulsec tu hackers dari Lulzsecurity, bukan lulz yang hack rasanya tp aLzy kot. ntah! Kepada admin hotfm patched la cepat2 hole tu. Fanpage Facebook hotfm sebelum ini telah dihack oleh rilekscrew, kali ini aku tak pasti sapa yang responsible. Apa2 pun “Support Our Local Music”.

Hotfm30 Hacked

p/s: kepada sesiapa yang guna IE/Internet Explorer untuk bukak malayapark.com page ini kelihatan amatlah buruk. aku tengah fix. Aku nak mintak maaf sebab iklan bnyk sangat sbulan-dua ni, terpaksa letak macam tu sbb dah nk kna byr server nanti. Jom ke GIG Rasai Gegaran Rock Indie Di I-City mgu hadapan.

Lirik Perpisahan ini – Aizat /1st Edition

April 13, 2011 by  
Filed under Aizat, Malaysian

Di sini bermulanya pertemuan yang terakhir
Kehilangan amat terasa di hati
Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu

Mungkinkah ini yang tertulis di tangan takdir
Ku terima perpisahan ini

Perpisahan yang tak ku duga telah terjadi
Dirimu pergi biar ku sendiri

Dulu kita satu jiwa satu impian
Susah dan senang kita bersama
Namun itu semua hanya sementara

Hanya lagu yang menjadi ingatan
Hanya lagu yang menjadi kenangan
Seandainya masa itu kembali semula
Ingin ku memiliki lebih dari itu