Short Update : Thanks for the support

Submit By :

Sudah seminggu Malayapark xdapat nak online disebabkan kehabisan bandwidth untuk bulan November 2009. Setakat ini tiada lagi sebarang derma atau sumbangan diterima, jadi kami hanya berharap pada server yang sedia ada ini bagi bulan-bulan akan datang, dan beberapa page telah dibuang bagi mengurangkan server kehabisan bandwidth untuk kali kedua. Terima kasih kepada 3000++ pelawat yang setia membuka page Malayapark.com setiap hari, tanpa sokongan anda siapalah mp. Ruangan forum masih lagi tidak dapat dibuka kerana dikhuatiri akan menyebabkan masalah yang sama. Forum hanya akan dibuka setelah Malayapark Facebook Fans mencapai jumlah 1500 (minimum) orang, dan pemilihan admin baru akan dibuat disamping admin-admin yang lama. So keep up to date untuk sama-sama memeriahkan kembali Malayapark.com.

Kepada sesiapa yang tidak mempunyai kewangan yang kukuh untuk membantu sila add aplikasi facebook/ facebook app ini (percuma) setiap dari anda yang add akan menyumbangkan $1 kepada Malayapark.com.

Kepada sesiapa yang ingin membantu dari segi kewangan bolehlah bank in ke number dibawah. Jangan lupa konvoi beramai-ramai ke Rock The World 9 di Bukit Jalil pada 26 Disember ini.

Derma Ikhlas

“Support Our Local Acts”
www.malayapark.com

Comments

10 Comments on "Short Update : Thanks for the support"

  1. primadona_rockasmara on

    kesiannye MP
    tapi apepn..
    truskan perjuangan wahai sahabat2 MP kuh
    kite di garisan yang betul
    jgn putus asa
    syg MP
    kite di sini mcm adik bradik
    so arap2 kite akn bertahan selagi mereka mmerlukan kite
    syg kowg sumer..
    mwahxx

  2. maiii on

    sori joe.
    buat masa ni mai x dpt baagi ape2 komitmen lagi.
    insyaAllah lepas segala2 nye lepas kite gegak mcm dulu balik.

  3. D0RAEM0N96 on

    sian mp,,
    dora x leh nk kaur ape2 duit..
    duit untuk dora pn x ckup la kgkawan..
    ape ag nk mlabur nie..soo soryy..
    tp x pe2..
    dora akn mmriahkn mp nie.. yeahh..
    over plk..
    anyway luck 4 mp.. syg mp:)

  4. YoukeOO!! on

    OOOOOOOOOOOOO…PATO jem je MP ne….emmm,akuxdapat nak watpe…sekadar chat ngan manusia2 yang sokong MP je…..lgpon,kitorang kire SUPPORT MP 4 ever pe????hahahahah!!!!!!!!!!!MP-THE BEST INDIE SCENE “LEPAK” PLACE EVER……(teroknye english…)

  5. YoukeOO!! on

    sori wat CHATERZ yang tgok aku mcm BISKOT….jap ade jap xde….!!!!!!HIDOP MP!!!!ADE DUIT AKU SUMBANG!!!

  6. Joe on

    korang ni.. mp xmati la jangan salah faham lak.. tu ha sapa yang ada akaun facebook sila la add facebook app tu.. dapat la tolong mp

  7. lim on

    joe NOTA MUZIKA ingin membantu.. nt setelah kami selesai tugas kami dan ader cuti kami akan jumpa ko k….

  8. lim on

    hidup MP… tanpa MP saper la NOTA MUZIKA… kami akan membantu aper yg terdaya k..

  9. ~salwa~ on

    aku pown sokong mcm ape korang ckp kn td… tp aku xdek bank mcm mne nak sumbang… facebook pown xdek… tp pape pown.. aku akan meriah kn MP nie…nnti aku wat facebook smate-mate utk MP aku sanggup… so truskn perjuangan utk MP… yeah~

  10. aman on

    ala cian nye mp skrg nie…. xpe xpe.. ak akn tros sokong malayaparkk… hdup malayapark