Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

Submit By :
=

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com.

Paling ketara adalah jumlah pelawat, semakin ramai penyokong band indiependent di Malaysia ni dan aku rasa ianya satu perkembangan yang baik. Teruskan support our local acts, sapa cakap muzik Malaysia tak berkualiti tak ada identiti tu pikir la balik la ya, industri muzik local kita semakin aktif dan semakin ramai yang dapat menerima muzik nafas baru pemuzik tempatan. Tahun 2009 boleh dikatakan tahun bertuah untuk pemuzik tempatan terutama Independant Act kerana kita boleh lihat semakin banyak band-band mula menyerlah dengan lagu-lagu yang berjaya menangkap stesen radio tempatan. Tahniah!!

Geng-geng MP (Gambar credit to Eila Skywalker)

Disini aku nak shortlistkan lagu Top 10 pilihan pelawat Malayapark.com. ( Berdasarkan jumlah views) .

1.Dan Sebenarnya Yuna – 117,479 views

2Through My Window – Bunkface – 23,411 views

3.Situasi-Bunkface – 9,502 views

4.Yuna – Deeper Conversationd – 6,778 views

5.Cinta Yang Sempurna – Yuna – 5,056 views

6.Bunkface-Prom Queen – 4,370 views

7.Mencari Konklusi – Hujan – 4,151 views

8. Terus Terang- Butterfingers – 3,459 views

9.Estrella-Stay lyrics – 3,398 views

10.Kantoi-Zee Avi – 3,221 views

Nampaknya Bunkface menguasai Top 10 pilihan peminat Malayapark. Selamat Tahun Baru daripada warga Malayapark, semoga tahun baru kali ini lebih produktif dari tahun sebelumnya.“Support Our Local Acts”

Comments

10 Comments on "Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com"

  1. ~chENtA !Nd!E~ on

    huhuu…yeah..yuna first!!agsgagaa..

  2. asTroNauT on

    caya la yunalis!

  3. primadona_rockasmara on

    pehhhh…
    pic atas neh..
    wat den xjeles lak tgok an..
    hahahaha
    to den n nice…
    jum kte wat rock my world la..
    pas2 amek pic byk2
    kte b2 jew
    wakakaka~~
    papepn,syg kowg sume ketat2
    love.peace.emphaty!!!

  4. baem on

    best gak ya site nie..kali pertama singgah…

  5. deeadil on

    hai…
    pic kat atas tu dekat rtw 9 ek??
    cam pnah nmpak kalian…;)

  6. ijul_ganaz on

    congrte yuna….
    support our local acts….

  7. cibob!! on

    congrate 2 yuna at ajl 24!!
    hope website ni trus maju..
    aq hrp the times msuk dlm snri taun ni..
    slamat maju jaya 2 malayapark crew..

  8. momoque on

    thanks kerana terus support mp
    mp mmg besh pown
    rajin2 kan diri singgah ye
    hee

  9. shaby on

    deadil..
    pic kat atas tu masa rtw 9..
    asal xtgur ktrg??

  10. we su[p][p]ort!!!!!1 on

    ha ah!!!!!!