Muzik Video Terbaru Pesawat – Excuse Me

June 14, 2011 by  
Filed under Gigs, Pesawat

Semoga sihat hendakNya. PESAWAT baru sahaja melancarkan musik video “Excuse me” dan ia boleh ditoton melalui youtube di www.youtube.com/pesawatube. Musik video tersebut telah mendapat tayangan perdana di MTV Asia pada 30th May yang lalu. Excuse me telah diarahkan oleh Nik Amir Mustapha dan Rewan Ishak dari Fluxvisual selaku producer. Beliau telah mengenengahkan konsep “guerilla” untuk […]

Free Download- Single Terbaru dari Pesawat: Hitam

April 6, 2011 by  
Filed under Bands, Pesawat

Salam malayaparkers sekalian, dah sebulan lebih aku tak update blog ni dengan pos terbaru. Sori la geng aku terpaksa bagi komitmen pada study aku dulu. Ada berita gembira untuk peminat band Pesawat, pagi tadi aku dapat email dari band Pesawat, diorang bagi informasi pasal single terbaru bertajuk Hitam. Lagu tu dah lama kan? Kalau korang […]

Zee Avi Bakal Keluarkan Album Baru | Free Single Download

June 26, 2011 by  
Filed under Bands, Zee Avi

Lama betul tak dengar berita pasal Zee Avi yang pernah popular dengan lagu kantoi. Info terbaru yang aku dapat Zee Avi akan releasekan album terbarunya pada bulan August ni yang di beri nama “Ghostbird” “burung hantu” yang akan dikeluarkan oleh Brushfire Records. Sebagai penghargaan kepada peminatnya yang telah menyokong Zee Avi sepanjang 2 tahun penglibatan […]

MARIONEXXES – Through My Window (TM song)

November 23, 2009 by  
Filed under independent, Marionexxes

Versi Through My Window terbaru dari Band Marionexxes. Credit to Marionexxes kerana kasi update kat Malayapark. Untuk pengetahuan Band Marionexxes merupakan juara Denim Music World menewaskan beberapa band Indiependent lain dengan lagu mereka Greatest Expectation. Band ini diangotai oleh Abdul Wahid @ Piko (vokalis); Dino (drum); Tajudin (bass) dan Izham (gitar) dan mula bertapak dalam […]

INCLOSE,Jejaka2 Bertopeng dan Seorang Gadis.

November 6, 2009 by  
Filed under Bands, Inclose

Boleh tahan lagu2 dari band nih. Pertama kali dengar lagu mereka perkara pertama yang terlintas di fikiran aku hurm..sound like Band Nota Muzika and Band Apple Juice. Dan ada sedikit suntikan Punk Rock. That make sound cool. Thanks to my friend sebab kenalkan aku pada band nih. Berbaloi laa gak. Haha. Maybe aku tengah layan […]

Interview bersama Alis Faris SHARPSHOOTER!!

October 5, 2009 by  
Filed under Bands, Sharpshooter

Kali ini den berpeluang meng’inteview’ satu lagi band yang agak tidak asing dari pandangan mata n halwa telinga korang iaitu SHARPSHOOTER…Lama juga cari peluang nak interview dorang ni tapi akhirnya dapat gak ’tangkap’ penggoreng gitar utama band ni, Encik Alis. So,mari sama-sama kita baca apa yang den da temu dan ramah ni dengan beliau…Lets check […]

Diary of love…..haha

September 2, 2009 by  
Filed under Bands, Diary

Dear DIARY, I hope everything gonna be fine, my lovely boyfriend just leave me alone… huik!! Ni bukan diary yg tut tut tuh yaaa…diary ini adalah sebuah band. Ya sebuah band. Sebenarnya kan aku heran dan pelik sebab bukan ker sudah ada beberapa band yang menggunakan nama diary nih. Juz tambah depan n blakang jer. […]

Zee Avi

June 1, 2009 by  
Filed under Bands, Zee Avi

About Zee Avi 2 jam aku ngadap pc, buka web tu buka web nih terdetik di hati nak usha you tube. Buka you tube aku terjumper Zee Avi nama cam familiar jew, then baru aku terigt ni kan Kokokaina. So ape lagi aku usha la you tube dia. rupa2nya dia nak kuarkan album baru, pergh […]