The Lipstik

May 9, 2009 by  
Filed under Bands, The Lipstick

Ditubuhkan secara rasmi pada 26/01/2008.THE LIPSTIK lebih berpengaruh pada musik 60’s kerana pada awalnya masing-masing mempelajari musik era itu.Cuba memberi sentuhan yang baru pada jenisan musik lama untuk dimodernkan.Semoga terhibur dengan lagu-lagu kami..Terima Kaseh Pada Semua Yang Menyokong Kami Sehingga Ke Hari Ini. Line Up – a L i (gitar rancak+suara) – p i p […]

The Lipstik-Teruna dan Dara

December 13, 2008 by  
Filed under The Lipstick

Bermula, satu cerita dulu kala, cerita tentang Si Teruna & Si Dara .. Hidup mereka, saling tak tumpah macam, Si Rumie & Si Julie.. Oh bahagia hidup mereka, macam P.Ramlee & Saloma.. Oh manisnya, kucupan kali pertama, membuatkan Si Dara terpesona.. Bertemasya, hidup mereka riang ria, bagai dunia mereka yang punya

Azlan & Typewriter – Lipstik, Plastik & Kosmetik

January 14, 2010 by  
Filed under Azlan And The Typewriter

The Times-Lipstik

November 10, 2008 by  
Filed under The Times

Lirik Lipstik The Times semalaman ku duduk termenung

The Jeffry sound like old school………

June 29, 2009 by  
Filed under Bands, The Jeffry

About The Jeffry The Jeffry??  Jeffry Ong?? Jeffry Din?? Jeffry bin Hassan?? This time featured band aku present kat korang The Jeffry. Aper yang best sgt band ni , lagu mereka, dress up mereka, muka mereka , so guys per jom kita sama-sama discover sikit band The Jeffry. History band ni bermula  pada tahun 2005 […]

Melodi Rock N Roll Bangkit Semula dgn Kacukan Muzik Moden NO CAPTIONS

June 24, 2009 by  
Filed under Bands, No Captions

About No Captions kiter mungkin sudah byk kali mendgr lagu2 yg berentak rock n roll,tp tidak banyak band2 di malaysia ini yang dapat membawa muzik jenis nih dgn baik. No Captions antara band2 yg berjaya membawa muzik jenis nih dgn sederhana baik. Dgr sahja lagu2 mereka korg pasti akan turut serta menari, xpon goyang2 kepala […]

The Times

November 7, 2008 by  
Filed under Bands

The Times – Soda Pop Rok ‘N’ Roll (2004) 01 – Nostalgia Curang Rok N Roll 02 – Lagu Bintang 03 – Mawar Liar 04 – Gadisku Dalam Koma 05 – Romantis 06 – Disko Dansa 07 – Hilang Kawalan 08 – Pesona Algebra 09 – Ghosts N Flowers 10 – Statik The Times – […]