rtw 12 | MalayaParkDotCom

Cool Artwork Dari Liiproduction

September 16, 2008 by  
Filed under Iklan

Aku amik ni daripada komen kat malayapark punya myspace

Predicate Not Defined- Fear, Forgotten and Regret

May 17, 2010 by  
Filed under Bands, Predicated Not Defined

Quick info about Predicate Not Defined. Predicate Not Defined first established in 2001 with Azmi as vocal and guitar, Amy as drum and bass as the Ritz. and focus on metal music. First successful performances at Kuala Lumpur, Perak, Penang, Ipoh and Terengganu. Then they released their first demo(Beginning) containing 4 experimental songs in 2002. […]

Konsert Rock The World 9

October 22, 2009 by  
Filed under Gigs

Update terbaru !! Baru dapat info ni daripada Abid . Rock The World 9 akan diadakan pada 19 Disember 2009 di Sunway Lagoon Theme Park. List-list band yang perform belum lagi diberi tapi memang kompom tarikh kat flyer tu 19.12.2009 dan tiket sudah boleh diperolehi dengan harga RM25 di cawangan Music Valley, Rock Corner dan […]

Interview bersama Alis Faris SHARPSHOOTER!!

October 5, 2009 by  
Filed under Bands, Sharpshooter

Kali ini den berpeluang meng’inteview’ satu lagi band yang agak tidak asing dari pandangan mata n halwa telinga korang iaitu SHARPSHOOTER…Lama juga cari peluang nak interview dorang ni tapi akhirnya dapat gak ’tangkap’ penggoreng gitar utama band ni, Encik Alis. So,mari sama-sama kita baca apa yang den da temu dan ramah ni dengan beliau…Lets check […]