Bunkface-Prom Queen Official Video Clip

December 31, 2009 by  
Filed under Bunkface

Bunkface-Prom Queen (Latest Single)

June 22, 2009 by  
Filed under Bunkface

Aku dapat tahu pasal single terbaru Bunkface ni masa pergi gig Sana Sini Seni anjuran Soundmachine di Stadium Chin Woo. Sebanyak 4 lagu dipersembahkan oleh Bunkface hari itu termasuk Prom Queen. Patut pon crowd tak sing along lagu tu rupa-rupanya mereka tak tahu heheh.. Papehal enjoy Bunkface-Prom Queen (Teaser) nk dengar full sila ke gig […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]

Veraciouz

February 16, 2011 by  
Filed under Bands, Veraciouz

Veraciouz “Asal usul nama Veraciouz di ambil sempena perkataan Veraciouz yang mana bermaksud “apa saja yang kami sampaikan adalah datang dari hati, atau dari perasaan kami tentang kehidupan dan persekitaran” Veraciouz mula ditubuhkan pada tahun 2005 dengan menggunakan nama Stardust Fever dan lebih cenderung kepada muzik ska. Band yang berasal dari Wangsa Maju ini pada […]

Zee Avi – Honey Bee

August 11, 2009 by  
Filed under Zee Avi

Title: Honey Bee Artis: Zee Avi   I am a honey bee, shunned off from the colony and they won’t let me in   So I left the hive, They took away all my straps and broke off both my wings   So I’ll find another tree and make the wind my friend I’ll just […]

Zee Avi

June 1, 2009 by  
Filed under Bands, Zee Avi

About Zee Avi 2 jam aku ngadap pc, buka web tu buka web nih terdetik di hati nak usha you tube. Buka you tube aku terjumper Zee Avi nama cam familiar jew, then baru aku terigt ni kan Kokokaina. So ape lagi aku usha la you tube dia. rupa2nya dia nak kuarkan album baru, pergh […]