pesawat excuse me | MalayaParkDotCom

Muzik Video Terbaru Pesawat – Excuse Me

June 14, 2011 by  
Filed under Gigs, Pesawat

Semoga sihat hendakNya. PESAWAT baru sahaja melancarkan musik video “Excuse me” dan ia boleh ditoton melalui youtube di www.youtube.com/pesawatube. Musik video tersebut telah mendapat tayangan perdana di MTV Asia pada 30th May yang lalu. Excuse me telah diarahkan oleh Nik Amir Mustapha dan Rewan Ishak dari Fluxvisual selaku producer. Beliau telah mengenengahkan konsep “guerilla” untuk […]

Lirik Pesawat – Excuse Me

July 14, 2009 by  
Filed under Pesawat

Excuse Me Lyrics by Jipie Music by Pesawat I don’t know what you want… But I would never give up for you… Do you know what I want? That I would never wanna give you an excuse… It seems so easy.. Yet ..so pleasing… You heard what I’ve said… Maybe its never too late… But […]

Free Download- Single Terbaru dari Pesawat: Hitam

April 6, 2011 by  
Filed under Bands, Pesawat

Salam malayaparkers sekalian, dah sebulan lebih aku tak update blog ni dengan pos terbaru. Sori la geng aku terpaksa bagi komitmen pada study aku dulu. Ada berita gembira untuk peminat band Pesawat, pagi tadi aku dapat email dari band Pesawat, diorang bagi informasi pasal single terbaru bertajuk Hitam. Lagu tu dah lama kan? Kalau korang […]