Nota Muzika – You My Darling

December 26, 2010 by  
Filed under Nota Muzika

Lirik Lagu You My Darling – Nota Muzika Saat ku masih cuba, hati rasa tiada apa, bagai siang takkan jelma, jiwa kosong tak bermaya.. Kau pacaran si dia, namun ku peduli apa, aku tahu kau serupa, jiwa makin gundah-gulana! Lenggokmu penuh bahasa, matamu penuh bicara, biar orang kata ku gila, takkan sekali ku beralah.. Jalan […]

Cinta Indah – Nota Muzika

November 11, 2009 by  
Filed under Nota Muzika

TSM – Nota Muzika

November 11, 2009 by  
Filed under Nota Muzika

Ku Nanti – Nota Muzika

November 11, 2009 by  
Filed under Nota Muzika

Caller Ringtone Band Nota Muzika

October 20, 2009 by  
Filed under independent, Nota Muzika

Semakin agresif  band nih mempromosikan lagu2 mereka…. sekarang mereka sudah memiliki caller ringtone mereka sendiri..adakah anda mahu menghiburkan rakan2 anda dgn caller rintone Band Nota Muzika?? Setiap satu caller ringtone berharga RM 3.50. Cepat2 dapatkan ia dengan segera… anda pasti gembira!! Mudah sahaja hanya ikut langkah2 ini Pertama :~ type CMT<space>ON and send to 22990 […]

Cinta Indah-Nota Muzika

September 7, 2009 by  
Filed under Nota Muzika, voting

[audio:http://malayapark.com/wp/wp-content/uploads/2009/09/CINTA-INDAH.mp3] Independent dari Ipoh, Perak. Band: Nota Muzika Songs : Cinta Itu Indah Myspace :http://www.myspace.com/notamuzik Amp : amp.channelv.com/notamuzika p/s: merdu sungguh suara Kak Beena (Vox) ari2 aku layan lagu ni. Thanks for the good music.

Nota Muzika-Ku Nanti

September 4, 2009 by  
Filed under Nota Muzika, voting

Band: Nota Muzika Songs : Ku Nanti Myspace :http://www.myspace.com/notamuzik [audio:http://malayapark.com/wp/wp-content/uploads/2009/09/nota-muzika-ku-nanti.mp3]

Nota Muzika

July 10, 2009 by  
Filed under Bands, Nota Muzika

About Nota Muzika Ni lagi satu band dr Perak. hoho byk erk band2 dr Perak nih xper2 review  akan dtg aku wat review band luar dr perak. kenapa aku wat review sal band nih sebab lagu diorg boleh lyn. Dan ahli2 band nih mmg friendly  dan sng nak deal ngan diorg. Hah! lupa lak nama […]

Nota Muzika- CINTA INDAH LIVE @ keraboo Anniversary Fest '09

July 8, 2009 by  
Filed under Nota Muzika

Band: Nota Muzika Lagu: Cinta Indah http://www.myspace.com/notamuzik Lirik Cinta Indah warna-warni mekar mempesona.. mencipta cahaya ilusi jiwa… indahnya perasaan membuai minda… saat terpanah…pandangan si dia… cinta pertama sering diperkata… adakah aku sedang tempuhinya… andai benar segala kata dan bicara.. bukakan langkah..ertikan detiknya… cinta indah.. idaman hati insan di dunia.. cinta indah.. bisa merubah segala-gala.. cinta […]

Perhimpunan Skuter Kebangsaan 2011

January 5, 2011 by  
Filed under Gigs

Perhimpunan Skuter Kebangsaan 2011 location: Di car park A dan B, National Stadium, Bukit Jalil. Tarikh: 7,8,dan 9 Januari 2011 MASUK PERCUMA! hehe….. byk aktiviti menarik yg korang boleh sertai…. ada autoshow Vespa & Lambretta, Klasik Bike, Scooter, Moderen Cub dan yg paling besh Skate Extreme Game…skate Battle winner dapt RM 2000.. dan juga boleh […]

Next Page »