malayapark com | MalayaParkDotCom

Tshirt Rasmi Malayapark Edisi ke-3

January 9, 2013 by  
Filed under Bands, Malaysian

Sempena ulangtahun yang ke-4 kami, Malayapark akan mengelarkan Tshirt rasmi edisi ke-3 kami. Design kali ini agak besar dan kain yang digunakan adalah dari 100 usa cotton brand Gildan. Warna untuk design kali ini lebih ringkas isitu warna hitam untuk tshirt dan merah serta gabungan dark white. Pre order bermula sekarang dan akan ditutup pada […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]

Malayapark Dot Com perlukan bantuan anda

November 8, 2009 by  
Filed under independent

Salam semua pembaca setia dan peminat malayapark.com. Terima kasih diatas support yang telah anda semua bagi semenjak kewujudan malayapark setahun yang lepas. Banyak dugaan dan cabaran yang dihadapi oleh team malayapark sendiri dalam bersama-sama membantu untuk “Support Our Local Acts”. Tidak kurang juga selain menjadi tempat mencari infomasi berkenaan band-band local, malayapark.com juga telah menjadi […]

Majlis Berbuka Puasa Bersama Warga Malayapark

August 29, 2009 by  
Filed under independent

Sambutan bulan Ramadhan dimeriahkan lagi dengan majlis berbuka puasa bersama dengan keluarga Malayapark. Anda dijemput hadir untuk memeriahkan majlis ini. Maklumat adalah seperti di bawah.

T-Shirt Rasmi Malayapark All Size Still Available [Order Now]

April 8, 2009 by  
Filed under sticky

Tempahan untuk T-Shirt rasmi Malayapark dibuka

Malayapark.com Top 10

March 26, 2009 by  
Filed under Chart

Dibawah adalah list lagu serta lirik pilihan top 10 pelawat Malayapark.com Top 10 Most View Bunkface-Situasi Yuna-Dan Sebenarnya Estrella-Stay lyrics Hujan – Dugaannya Bunkface-Highschool Rocker Bunkface-Revolusi The Divine Masters – Disampingmu Bunkface-Silly Lily Mawar Khayalan by Laila’s Lounge Bunkface-Fine Top 10 Most Rated Lonely Soldier Boy / Mospeada – Hujan Hujan – Luka Mana Hujan-Lonely […]

Guide untuk submit video dalam Malayapark

January 18, 2009 by  
Filed under Misc

Guideline untuk menghantar video/artikel/gig info/band review/demo/chlothing label/promosi.

Jadi Member Malayapark

December 13, 2008 by  
Filed under Members

Myspace dah ada, ym pun dh ada aku tambah satu lagi cara

Jom ramai ramai pakat join Forum Malayapark

November 10, 2008 by  
Filed under Misc

Atas permintaan ramai

Bantu kami promote Malayapark.com

October 20, 2008 by  
Filed under Tutorial

epada semua peminat indie sekalian.

Next Page »