maaf dari hati | MalayaParkDotCom

Lirik Maaf Dari Hati – Sofaz

March 27, 2011 by  
Filed under HOT FM Top 30, Sofaz

Lirik Maaf Dari Hati – Sofaz Puisi kasih yang kita ukir Untukmu dan juga untukku Masih tertulis tetap dihatiku Walaupun sudah lama berlalu Cinta kita masih segar dalam ingatan Aku terlena dikala aku merinduimu Memori cinta kita takkan ku lupakan Terasa sentiasa bersamamu [Korus] Maafkan aku kerna tak telus menduakan cinta hati sucimu andainya aku […]

Lagu Raya dari Pesawat – Menjelang Syawal

August 8, 2012 by  
Filed under Bands

Bersempena menyambut hari raya yang bakal tiba, PESAWAT telah melancarkan muzik video bagi lagu raya mereka yang berjudul ‘Menjelang Syawal’.Diarahkan oleh Razaisyam Rashid yang pernah turut terlibat dalam menerbitkan muzik video pertama PESAWAT iaitu ‘Mirage’. Muzik video ‘Menjelang Syawal’ mengambil konsep filem pendek di mana jalan ceritanya telah diadaptasi dan diolah semula dari sebuah buku […]

Lebaran 2012 – Sleeq, Zizan, Useriman Eunos

August 26, 2012 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu: Lebaran 2012 – Sleeq, Zizan, Useriman Eunos Yeah Untuk hari raya tahun ini Aku dah kumpul duit nak beli bunga api Beli baju kurung lampu kelap kelip kuih muih dan minuman semua berwarna-warni Ok ok ok Lebaran bersama kita menyambut lebaran Salam bersalaman pohon kemaafan Mesra suasana gembira di samping keluarga saudara Selamat […]

Pesawat – Menjelang Syawal

August 16, 2011 by  
Filed under Pesawat

Menjelang Syawal Music by : Pesawat Lyrics by : Jipie Published by : Pramugaru Music 2010 Recorded at : Greenhouse Studio (Laguna) Recording Eng: Tom (Robot Asmara) Mix n Master : TC Meng Backing Vocal : Chic, Hafiz, Mann, Jipie Clap : Chic, Hafiz, Mann, Jipie, Waa (LabtheRat) Rebana / Damukah : Mamu Gamelan : […]

Lirik Lagu Cinta Teragung Hazama

June 13, 2011 by  
Filed under Malaysian

Maafkan aku sekiranya tak termampu Untuk mencurahkan semua isi hatiku Ternyata tak terkata Rinduku padamu (korus) Ku takkan bisa menjadi lebih Dari apa yang terdaya Namun ku tetap berjanji Akan masih mencuba untuk Memujuk hatimu Mencintai aku Kerna semua yang ada Hanyalah untukmu Secebis perasaan ku hamparkan Membawa sejuta harapan Menagih cinta Teragung darimu (ulang […]

Summernine ( Penghargaan Buat Arwah Zaiddy Roy)

December 12, 2009 by  
Filed under Bands, Summernine

Untuk pengetahuan semua, salah seorang moderator kami, Primadona telah berjanji dengan arwah Eroy untuk mereview band mereka pada tanggal 17/11/2009. Tetapi oleh kerana kesibukan kerja, Primadona tidak dapat mengotakan janji beliau kepada Arwah. Zaiddy Roy atau lebih dikenali dgn nama Eroy telah kembali ke Rahmatullah kerana di timpa kemalangan pada Hari Raya AidilAdha yang lalu […]

Interview bersama Alis Faris SHARPSHOOTER!!

October 5, 2009 by  
Filed under Bands, Sharpshooter

Kali ini den berpeluang meng’inteview’ satu lagi band yang agak tidak asing dari pandangan mata n halwa telinga korang iaitu SHARPSHOOTER…Lama juga cari peluang nak interview dorang ni tapi akhirnya dapat gak ’tangkap’ penggoreng gitar utama band ni, Encik Alis. So,mari sama-sama kita baca apa yang den da temu dan ramah ni dengan beliau…Lets check […]

Nota Muzika

July 10, 2009 by  
Filed under Bands, Nota Muzika

About Nota Muzika Ni lagi satu band dr Perak. hoho byk erk band2 dr Perak nih xper2 review  akan dtg aku wat review band luar dr perak. kenapa aku wat review sal band nih sebab lagu diorg boleh lyn. Dan ahli2 band nih mmg friendly  dan sng nak deal ngan diorg. Hah! lupa lak nama […]

Dulu underground sekarang Indie. What next?

March 21, 2009 by  
Filed under independent