Bunkface-Prom Queen (Latest Single)

June 22, 2009 by  
Filed under Bunkface

Aku dapat tahu pasal single terbaru Bunkface ni masa pergi gig Sana Sini Seni anjuran Soundmachine di Stadium Chin Woo. Sebanyak 4 lagu dipersembahkan oleh Bunkface hari itu termasuk Prom Queen. Patut pon crowd tak sing along lagu tu rupa-rupanya mereka tak tahu heheh.. Papehal enjoy Bunkface-Prom Queen (Teaser) nk dengar full sila ke gig […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]