Band Marble

December 5, 2010 by  
Filed under Bands, Marble

BAND MARBLE Pada hari Sabtu 4 dis yang lalu, band Marble adalah antara-antara band yang terlibat menjayakan Ipoh Mini Music festival 2010. Dan aku akui, tujuan aku pergi ke gig itu adalah untuk menyaksikan sendiri persembahan band ini secara live (kepada band Nota Muzika anda memang Rock n Roll!). Pada pendapat aku band Marble  ini […]

Tan Sri P. Ramlee Sumber Inspirasi Cincai Band

June 15, 2009 by  
Filed under Bands, Cincai

About Cincai first time aku ushar Cincaiband band nih memang klakar tul nama diorang hahaha.But kalo nama band macam ini selalunyer lagu diorang besh la gak. Pe pe hal aku nak review sikit pasal band ni untuk tatapan umum. Jgn riso xder unsur 18sx hahahaha Tercetusnya band ni pada penghujung Mac 2008 masihi di sebuah […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]

Sesi Istana Budaya Bersama Butterfingers

January 12, 2009 by  
Filed under Butterfingers

Peminat Butterfingers sekalian