Khottal in da house!

March 19, 2011 by  
Filed under Bands, Khottal

Sabtu yang mendamaikan dan kehujanan. Kenapa? sebab ia telah menjadikan aku lebih rajin untuk membuat review ini. Terima kasih hujan!! Pernah tak kamu semua mendengar lagu-lagu yang pelik dari band2 yang pelik? mungkin bagi sesetengah orang yang tidak pernah mendengar lagu seperti ini dengan mudah sekali menganggap ia pelik! Tak pelik sebenarnya tetapi “unik”. oh! […]

Stonebay “Si Murai Penipu”

October 26, 2009 by  
Filed under Bands, Stonebay

Si murai penipu, Sangsi siapa yang tidak pernah dengar lagu2 nih?? Kerap kali dimainkan di corong2 radio tempatan. Pertama kali aku dengar lagu sangsi di radio XFM buat aku tertanya2 lagu band mana pula nih? xbleh blah serius aku katakan lagu ini agak kurang menarik, tapi tatkala lagu si murai penipu pula ke udara aku […]

Diary of love…..haha

September 2, 2009 by  
Filed under Bands, Diary

Dear DIARY, I hope everything gonna be fine, my lovely boyfriend just leave me alone… huik!! Ni bukan diary yg tut tut tuh yaaa…diary ini adalah sebuah band. Ya sebuah band. Sebenarnya kan aku heran dan pelik sebab bukan ker sudah ada beberapa band yang menggunakan nama diary nih. Juz tambah depan n blakang jer. […]

My 2nd Juliet

June 8, 2009 by  
Filed under Bands, My 2nd Juliet

TEXT REVIEW BY KUGIRAN DARAH EDITOR BY NICE About My 2nd Juliet Halo everyone, review featured band kali ini aku ingin memperkenalkan kpd bro2 dan sistah2 di luar sana band My 2nd Juliet. Sblm tur aku nak rasa bangga jap koz skang nih band2 local kita da makin byk dan tumbuh like mushroom hahaha. kalo […]

Dulu underground sekarang Indie. What next?

March 21, 2009 by  
Filed under independent

Pendusta -The Hans

February 21, 2009 by  
Filed under Bands, The Hans, voting

[audio:http://cache01-music02.myspacecdn.com/136/full_adbbd2ba00594d929ccff33087e199a1.mp3] Sejujurnya , sukar juga bila saya mengambil keputusan utk me”review” Pendusta, single bahasa melayu pertama, dari The Hans ini.