lirik lagu kisah mula | MalayaParkDotCom

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7

October 1, 2012 by  
Filed under Hafiz, Malaysian

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7Matahari tak cukup indah Pada pagi yang suram ini Malam ku resah kerana Malam mungkin kelam Bumi indah cinta punah Bintang bintang tumpang berduka Meratapi nasib Kenapa hari ini Matahari bangunlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula mimpi kami Matahari bangkitlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula cinta […]

Moi Last Von dan Gelombang Instrumental Post- Rock.

December 12, 2010 by  
Filed under Bands, Moi Last Von

Moi Last Von. Moi Last Von ini bukan nasi moi yang ada lobak masin dan ayam cincang tapi merupakan sebuah band dari kangar, Perlis. Ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008 iaitu bulan Jun. Ketika itu MLV masih lagi dalam proses mengenal muzik, belajar selok belok bermain alat2 muzik dan memandangkan anggota2 mereka bertaburan diseluruh semenanjung Malaysia […]

The Jeffry sound like old school………

June 29, 2009 by  
Filed under Bands, The Jeffry

About The Jeffry The Jeffry??  Jeffry Ong?? Jeffry Din?? Jeffry bin Hassan?? This time featured band aku present kat korang The Jeffry. Aper yang best sgt band ni , lagu mereka, dress up mereka, muka mereka , so guys per jom kita sama-sama discover sikit band The Jeffry. History band ni bermula  pada tahun 2005 […]

Tan Sri P. Ramlee Sumber Inspirasi Cincai Band

June 15, 2009 by  
Filed under Bands, Cincai

About Cincai first time aku ushar Cincaiband band nih memang klakar tul nama diorang hahaha.But kalo nama band macam ini selalunyer lagu diorang besh la gak. Pe pe hal aku nak review sikit pasal band ni untuk tatapan umum. Jgn riso xder unsur 18sx hahahaha Tercetusnya band ni pada penghujung Mac 2008 masihi di sebuah […]