Lirik Lagu Bahagiamu Deritaku – Hafiz

July 25, 2013 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu/ Lyrics: Bahagiamu Deritaku – Hafiz Ku dengar kau cinta sangat padanya Ku dengar hatimu kini miliknya Dia kan menjadi teman sehidup dan semati Aku menjadi sahabatmu Siksanya mengakui kau teman biasa Terpaksa ku terima itu hakikatnya Yang pasti aku tak mau lupakan cinta Kau percik api membakar kenangan lama Aku tak tahu menilai […]

Lirik Lagu Bahagiamu Deritaku – Hafiz

October 24, 2012 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu Bahagiamu Deritaku – Hafiz Ku dengar kau cinta sangat padanya Ku dengar hatimu kini miliknya Dia kan menjadi teman sehidup dan semati Aku menjadi sahabatmu Siksanya mengakui kau teman biasa Terpaksa ku terima itu hakikatnya Yang pasti aku tak mahu lupakan cinta Kau percik api membakar kenangan lama Aku tak tahu menilai cintamu […]

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7

October 1, 2012 by  
Filed under Hafiz, Malaysian

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7Matahari tak cukup indah Pada pagi yang suram ini Malam ku resah kerana Malam mungkin kelam Bumi indah cinta punah Bintang bintang tumpang berduka Meratapi nasib Kenapa hari ini Matahari bangunlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula mimpi kami Matahari bangkitlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula cinta […]

Lirik Lagu Awan Nano-Hafiz

April 10, 2011 by  
Filed under Malaysian, Uncategorized

Lihat ke arah sana Serakan warna dan berarakan Awan Pabila terik panas Segera hadirnya memayungi diri Pabila kau dahaga Sesegera turun hujan melimpahkan kasihnya Pabila kau katakan Akulah awan itu yang kau mahu Begitulah awan nano Setia melindungi diri Tika panas mencuba menggores pipi Dan bibirmu Begitulah awan nano Sering saja tak terduga hadir Dan […]

OST Adam & Hawa – Hafiz & Dato’ Siti Nurhaliza – Muara Hati

August 26, 2012 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu: Muara Hati – Hafiz ft. Siti Nurhaliza Cinta terpisah ruang waktu Tetap cinta bersatu dalam hatiku Walau raga kita tak mungkin bersama Ku yakini hati kan tetap setia Ku percaya kemana pun kau berjalan Suara cinta menuntunmu kepadaku Kerna bila cinta sudah bersemadi Takkan terpisah hati Korus: Demi cinta dalam hatimu Ku yakin […]

Lirik Lagu The Acab-Bermimpi Di Siang Hari

September 6, 2008 by  
Filed under ACAB

Lirik Lagu The Acab-Bermimpi Di Siang Hari Inginku bawamu lari bersamaku

Lirik Lagu Setelah – The A.C.A.B.

September 6, 2008 by  
Filed under ACAB

Lirik Lagu The A.C.A.B. – Setelah Aku menjerit, memanggil berjuta kali

Khottal in da house!

March 19, 2011 by  
Filed under Bands, Khottal

Sabtu yang mendamaikan dan kehujanan. Kenapa? sebab ia telah menjadikan aku lebih rajin untuk membuat review ini. Terima kasih hujan!! Pernah tak kamu semua mendengar lagu-lagu yang pelik dari band2 yang pelik? mungkin bagi sesetengah orang yang tidak pernah mendengar lagu seperti ini dengan mudah sekali menganggap ia pelik! Tak pelik sebenarnya tetapi “unik”. oh! […]

Pensil

July 21, 2009 by  
Filed under Bands, Pensil

About Band Pensil Holaaa thanks you for ur all feedback sal reviem band minggu lepas. So kali nih aku nak mempekenalkan sebuah band dr Johor. Minggu lepas kita di Perak minggu ini pula kita akan ke Johor. Yihaaaa sit back n relaks yaaa. Bagi yg mengenali Band Pensil ini anda mungkin sudah biasa dengan lagu2 […]

Nota Muzika

July 10, 2009 by  
Filed under Bands, Nota Muzika

About Nota Muzika Ni lagi satu band dr Perak. hoho byk erk band2 dr Perak nih xper2 review  akan dtg aku wat review band luar dr perak. kenapa aku wat review sal band nih sebab lagu diorg boleh lyn. Dan ahli2 band nih mmg friendly  dan sng nak deal ngan diorg. Hah! lupa lak nama […]