Lirik Lagu Hanya Aku – Hyper Act

July 24, 2013 by  
Filed under Malaysian

Tajuk Lagu/ Song Title: Hanya Aku Artis/ Artist: Hyper Act Lirik Lagu/ Lyrics: Hanya Aku – Hyper Act Bersama janji kau sentuh rasa percaya Hangat dinginmu mengundang rindu kecewa Hanya aku dihuni sepi rasa kasihmu [*] Hanya ku yang mencari Rembulan masih ada Mungkin seketika Walau ku bahagia mengejar bayanganmu Tak mungkin ku beroleh saat […]

Lirik Lagu Julie Goes Oversea-Si Dia

September 14, 2008 by  
Filed under Julie Goes Oversea

LIRIK si dia oh bulan,

Malaysian | Girls and Acoustic Guitar

November 15, 2009 by  
Filed under Ana Raffali, Bands, Beeha, Izzy Mohamed, Wani Ardy, Yuna

Gitar, gadis dan suara yang lunak, dan music akustik. siapa cakap nyanyi akustik ini senang? Perkara paling penting sekali suara kena sedap. Dan kebolehan bermain gitar satu kelebihan. Bukan tahu main gitar then nyanyi tapi suara ke laut ( aku tujukan untuk diri sendiri). Aku masih ingat lagi pertama kali main gitar, tak tahu apa-apa […]

Trashbin Jump- Kelakarnya Chenta

September 17, 2009 by  
Filed under Trashbin Jump

Band: Trashbin Jump Lagu: Kelakarnya Chenta http://www.myspace.com/trashbinjump Lirik Kelakarnya Chenta Verse1: Pernah dulu ku katakan ku hanya cinta pada kau seorang Oh gadis, kawan yang sama sebaya oh masihkah kau ingat di waktu itu kita sama bermadu asmara di bawah bulan sinaran bahagia Chorus1: dan bila kau jauh aku hilang rasa sayang engkau pergi tinggalkan […]

Melodi Rock N Roll Bangkit Semula dgn Kacukan Muzik Moden NO CAPTIONS

June 24, 2009 by  
Filed under Bands, No Captions

About No Captions kiter mungkin sudah byk kali mendgr lagu2 yg berentak rock n roll,tp tidak banyak band2 di malaysia ini yang dapat membawa muzik jenis nih dgn baik. No Captions antara band2 yg berjaya membawa muzik jenis nih dgn sederhana baik. Dgr sahja lagu2 mereka korg pasti akan turut serta menari, xpon goyang2 kepala […]

Tan Sri P. Ramlee Sumber Inspirasi Cincai Band

June 15, 2009 by  
Filed under Bands, Cincai

About Cincai first time aku ushar Cincaiband band nih memang klakar tul nama diorang hahaha.But kalo nama band macam ini selalunyer lagu diorang besh la gak. Pe pe hal aku nak review sikit pasal band ni untuk tatapan umum. Jgn riso xder unsur 18sx hahahaha Tercetusnya band ni pada penghujung Mac 2008 masihi di sebuah […]

Hujan-DugaanNya (Official Vclip)

May 25, 2009 by  
Filed under Hujan

Sebelum ini MalayaPark ada post dua video klip rasmi kugiran Hujan hasil karya Rewan Ishak iaitu video klip Hujan-Bila Aku Sudah Tiada dan Hujan-Jiwa Kelajuan. DugaanNya official video klip di shot di Indonesia ketika mereka menjalankan tour disana pada bulan April lepas. Video klip yang agak ringkas dan tidaklah terlalu berat dan membosankan. Credit goes […]