Lirik Lagu Untuk Dia – SleeQ feat Najwa Latif

May 28, 2012 by  
Filed under Najwa Latif

Lirik Lagu Untuk Dia – SleeQ feat Najwa Latif [Sleeq] Kuatkan radio, kuatkan radio anda Kuatkan radio, kuatkan radio Aku yang patut, yang patut Memberinya segala Kerna aku mampu Ya aku mampu Melakukan apa-apa saja Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia […]

Moi Last Von dan Gelombang Instrumental Post- Rock.

December 12, 2010 by  
Filed under Bands, Moi Last Von

Moi Last Von. Moi Last Von ini bukan nasi moi yang ada lobak masin dan ayam cincang tapi merupakan sebuah band dari kangar, Perlis. Ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008 iaitu bulan Jun. Ketika itu MLV masih lagi dalam proses mengenal muzik, belajar selok belok bermain alat2 muzik dan memandangkan anggota2 mereka bertaburan diseluruh semenanjung Malaysia […]

Dan Sebenarnya Naza

July 23, 2009 by  
Filed under Yuna

Salah seorg moderator mp telah menunjukkan bakat beliau sebagai seorg penyanyi. Pada event Burhan Got Talent di UKM dia telah menyanyikan sebuah lagu Yuna Dan Sebenarnya. Mari sama2 kita saksikan bakat beliau itu. klu boleh nyanyi sama2 yaaaaa….. enjoyy!! lirik Dan Sebenarnya Naza oh bulan jangan layan diriku lagi pabila, air mata membasahi pipi dan […]

Lirik Dan Sebenarnya Yuna

November 9, 2008 by  
Filed under Yuna

Yuna-Dan Sebenarnya oh bulan jangan layan diriku lagi

Tasha Manshahar – Be Mine

April 30, 2012 by  
Filed under Tasha Manshahar

Free download : http://clorastudio.blogspot.com/2012/02/download-tasha-manshahar-be-mine.html Official Clora Studio : https://www.facebook.com/clorastudio Official Tasha Manshahar :https://www.facebook.com/tashamanshaharCS Official Syed Shamim : https://www.facebook.com/syedshamimCS Official Twitter : CloraStudio Lirik : Tasha Manshahar – Be Mine Bermula di Facebook You IM I dulu taktahu malu I malas nak layan So I buat taktahu You terus cuba dan mencuba Sehingga I jatuh cinta […]

Zee Avi Bakal Keluarkan Album Baru | Free Single Download

June 26, 2011 by  
Filed under Bands, Zee Avi

Lama betul tak dengar berita pasal Zee Avi yang pernah popular dengan lagu kantoi. Info terbaru yang aku dapat Zee Avi akan releasekan album terbarunya pada bulan August ni yang di beri nama “Ghostbird” “burung hantu” yang akan dikeluarkan oleh Brushfire Records. Sebagai penghargaan kepada peminatnya yang telah menyokong Zee Avi sepanjang 2 tahun penglibatan […]

Khottal in da house!

March 19, 2011 by  
Filed under Bands, Khottal

Sabtu yang mendamaikan dan kehujanan. Kenapa? sebab ia telah menjadikan aku lebih rajin untuk membuat review ini. Terima kasih hujan!! Pernah tak kamu semua mendengar lagu-lagu yang pelik dari band2 yang pelik? mungkin bagi sesetengah orang yang tidak pernah mendengar lagu seperti ini dengan mudah sekali menganggap ia pelik! Tak pelik sebenarnya tetapi “unik”. oh! […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]

Malaysian | Girls and Acoustic Guitar

November 15, 2009 by  
Filed under Ana Raffali, Bands, Beeha, Izzy Mohamed, Wani Ardy, Yuna

Gitar, gadis dan suara yang lunak, dan music akustik. siapa cakap nyanyi akustik ini senang? Perkara paling penting sekali suara kena sedap. Dan kebolehan bermain gitar satu kelebihan. Bukan tahu main gitar then nyanyi tapi suara ke laut ( aku tujukan untuk diri sendiri). Aku masih ingat lagi pertama kali main gitar, tak tahu apa-apa […]

The Emphysema band pilihan aku!!

September 16, 2009 by  
Filed under Bands, The Emphysema

The Emphysema Sebuah lagi band dr Selangor yg secara rasminya ditubuhkan pada tahun 2003. Pada awal penubuhan band ini mereka hanya memainkan lagu-lagu cover sahaja. Band ini dianggotai oleh 4 org anak muda iaitu Ajip, Pa’an, Aspa dan Afiq dan masing2 belajar di tempat yang sama (Sek. Men. Teknik Selangor, Sg. Buloh) dan berada pada […]

Next Page »