lirik anak kampung | MalayaParkDotCom

Lirik Lagu Tanak Kampung (Versi Melayu) -Jimmy Palikat

June 25, 2011 by  
Filed under Malaysian

Memang aku ini anak orang miskintiada apa-apa yg dapatku berikanengkau memang cantik memang tidak padan dan tidak sepadan Aku anak kampung tiada pelajaran kuli kuli sahaja memang tidak padancantik bha kau itu banyak yg tergoda lagi orang kaya Chorustiada keretaku bawa ko jalan-jalanrumahku pun teda ada pun bapa punyaapalagi belanja mahu bayar beriankahwin sama kamu […]

W.A.R.I.S – Rembau Most Wanted

July 24, 2013 by  
Filed under Waris

Lirik Waris – Lirik Lagu Rembau Most Wanted – W.A.R.I.S Rembau Most Wanted yaw 1 2 1 2 I representin this place Where people say murder is the case REMBAU the food gonna make your tongue blaze Step forward,hold your head high Be proud for where you came from and stay fly Dats what Im […]

Pensil

July 21, 2009 by  
Filed under Bands, Pensil

About Band Pensil Holaaa thanks you for ur all feedback sal reviem band minggu lepas. So kali nih aku nak mempekenalkan sebuah band dr Johor. Minggu lepas kita di Perak minggu ini pula kita akan ke Johor. Yihaaaa sit back n relaks yaaa. Bagi yg mengenali Band Pensil ini anda mungkin sudah biasa dengan lagu2 […]

The Jeffry sound like old school………

June 29, 2009 by  
Filed under Bands, The Jeffry

About The Jeffry The Jeffry??  Jeffry Ong?? Jeffry Din?? Jeffry bin Hassan?? This time featured band aku present kat korang The Jeffry. Aper yang best sgt band ni , lagu mereka, dress up mereka, muka mereka , so guys per jom kita sama-sama discover sikit band The Jeffry. History band ni bermula  pada tahun 2005 […]

Dulu underground sekarang Indie. What next?

March 21, 2009 by  
Filed under independent