Muzik Video Terbaru Pesawat – Excuse Me

June 14, 2011 by  
Filed under Gigs, Pesawat

Semoga sihat hendakNya. PESAWAT baru sahaja melancarkan musik video “Excuse me” dan ia boleh ditoton melalui youtube di www.youtube.com/pesawatube. Musik video tersebut telah mendapat tayangan perdana di MTV Asia pada 30th May yang lalu. Excuse me telah diarahkan oleh Nik Amir Mustapha dan Rewan Ishak dari Fluxvisual selaku producer. Beliau telah mengenengahkan konsep “guerilla” untuk […]

Free Download- Single Terbaru dari Pesawat: Hitam

April 6, 2011 by  
Filed under Bands, Pesawat

Salam malayaparkers sekalian, dah sebulan lebih aku tak update blog ni dengan pos terbaru. Sori la geng aku terpaksa bagi komitmen pada study aku dulu. Ada berita gembira untuk peminat band Pesawat, pagi tadi aku dapat email dari band Pesawat, diorang bagi informasi pasal single terbaru bertajuk Hitam. Lagu tu dah lama kan? Kalau korang […]

Pendusta -The Hans

February 21, 2009 by  
Filed under Bands, The Hans, voting

[audio:http://cache01-music02.myspacecdn.com/136/full_adbbd2ba00594d929ccff33087e199a1.mp3] Sejujurnya , sukar juga bila saya mengambil keputusan utk me”review” Pendusta, single bahasa melayu pertama, dari The Hans ini.