Band Of The Day-Bluezymoody

April 6, 2011 by  
Filed under Bluezymoody

Original post ditulis oleh paktam BAND BLUEZYMOODY

The Mines

December 20, 2010 by  
Filed under Bands, The Mines

The Mines. The Mines, itulah nama band yang aku mahu review this time. Pandangan pertama aku bila dgr lagu dari band ni kat facebook macam kurang menarik la mungkin sebab recording dier ada out sikit tp bila dengar second time asingkan kerosakan bunyi fuh killer juga indie style mereka ni. Sebenarnya band The Mines telah […]

Stonebay “Si Murai Penipu”

October 26, 2009 by  
Filed under Bands, Stonebay

Si murai penipu, Sangsi siapa yang tidak pernah dengar lagu2 nih?? Kerap kali dimainkan di corong2 radio tempatan. Pertama kali aku dengar lagu sangsi di radio XFM buat aku tertanya2 lagu band mana pula nih? xbleh blah serius aku katakan lagu ini agak kurang menarik, tapi tatkala lagu si murai penipu pula ke udara aku […]

Interview ekslusif bersama Haziq a.k.a Bagak STATIK

September 8, 2009 by  
Filed under Bands, Statik

“..Pada malam bintang berkelipan..Aku terpesona dengan keindahan..Yang Tuhan ciptakan…Gadis yang jelita.. lelaki menawan..Oh indah dunia…Yang Tuhan ciptakan…” Tentu korang penah dengar lagu ni kat corong-corong radio,kan?Den salu woo dengar lagu-lagu diorang ni kat radio..Kiranya den neh salah sorang la peminat band ni..hehe..Sampai den pergi Mydin hari tu nak beli sayur,dj Mydin tu mainkan lagu STATIK […]

Blastbuzz!! 2nd edition feat THE TRENDS,O-TWO and TUESDAY SLIP

Neh den sediakan lagi 3 band berlainan genre utk kowg..enjoy it,dude! THE TRENDS BEBELAN:- The Trends ditubuhkan pada awal tahun 2005 dan mula serius pada awal tahun 2006. Idea menubuhkan band datangnya daripada wan,nik,airel dan dedek. Pada awal tahun 2006 the trends telah menambah seorang lagi ahli iaitu herry. Sebelum ini herry adalah orang kuat […]

Pensil

July 21, 2009 by  
Filed under Bands, Pensil

About Band Pensil Holaaa thanks you for ur all feedback sal reviem band minggu lepas. So kali nih aku nak mempekenalkan sebuah band dr Johor. Minggu lepas kita di Perak minggu ini pula kita akan ke Johor. Yihaaaa sit back n relaks yaaa. Bagi yg mengenali Band Pensil ini anda mungkin sudah biasa dengan lagu2 […]

Nota Muzika

July 10, 2009 by  
Filed under Bands, Nota Muzika

About Nota Muzika Ni lagi satu band dr Perak. hoho byk erk band2 dr Perak nih xper2 review  akan dtg aku wat review band luar dr perak. kenapa aku wat review sal band nih sebab lagu diorg boleh lyn. Dan ahli2 band nih mmg friendly  dan sng nak deal ngan diorg. Hah! lupa lak nama […]

Zee Avi

June 1, 2009 by  
Filed under Bands, Zee Avi

About Zee Avi 2 jam aku ngadap pc, buka web tu buka web nih terdetik di hati nak usha you tube. Buka you tube aku terjumper Zee Avi nama cam familiar jew, then baru aku terigt ni kan Kokokaina. So ape lagi aku usha la you tube dia. rupa2nya dia nak kuarkan album baru, pergh […]

Bluezymoody

October 10, 2008 by  
Filed under Bands

Bluezymoody telah ditubuh pada tahun 2005 dimana angota asalnya hanya 3 orang sahaja yang di angotai oleh Paktam, Kecik dan Joe. Ketiga tiga angota ini telah memulakan perjalanan band ini dengan hanya sebagai sebuah band jamm sahaja ketika itu. Smile(Vokalis), Joe(basis), Khai(Drummer), Tam(Guitarist) Bluezymoody adalah band berkonsepkan Bluesrock yang pertama wujudnya selepas era Sweet Charity […]