Interview ekslusif bersama Haziq a.k.a Bagak STATIK

September 8, 2009 by  
Filed under Bands, Statik

“..Pada malam bintang berkelipan..Aku terpesona dengan keindahan..Yang Tuhan ciptakan…Gadis yang jelita.. lelaki menawan..Oh indah dunia…Yang Tuhan ciptakan…” Tentu korang penah dengar lagu ni kat corong-corong radio,kan?Den salu woo dengar lagu-lagu diorang ni kat radio..Kiranya den neh salah sorang la peminat band ni..hehe..Sampai den pergi Mydin hari tu nak beli sayur,dj Mydin tu mainkan lagu STATIK […]

Nota Muzika

July 10, 2009 by  
Filed under Bands, Nota Muzika

About Nota Muzika Ni lagi satu band dr Perak. hoho byk erk band2 dr Perak nih xper2 review  akan dtg aku wat review band luar dr perak. kenapa aku wat review sal band nih sebab lagu diorg boleh lyn. Dan ahli2 band nih mmg friendly  dan sng nak deal ngan diorg. Hah! lupa lak nama […]

Zee Avi

June 1, 2009 by  
Filed under Bands, Zee Avi

About Zee Avi 2 jam aku ngadap pc, buka web tu buka web nih terdetik di hati nak usha you tube. Buka you tube aku terjumper Zee Avi nama cam familiar jew, then baru aku terigt ni kan Kokokaina. So ape lagi aku usha la you tube dia. rupa2nya dia nak kuarkan album baru, pergh […]