kisah mula lirik | MalayaParkDotCom

Lirik Penghujung – Nawi, Frequensi & Lady D

October 21, 2012 by  
Filed under Malaysian

Walau berombak di laut Akan ku teruskan mendayung Harapkan bunga mekar Kini layu di hujung tanjung Mulut mungkin berat tapi hati ingin berkata Lidah mungkin terkelu tapi jiwa yang merasa Siapa sangka dan tak siapa boleh jangka Gelora yang berkocak goyah bak redah samudera Apa yang dipinta apa yang di cinta Mimpi yang melanda realitinya […]

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7

October 1, 2012 by  
Filed under Hafiz, Malaysian

Lirik Lagu Matahari – Hafiz AF7Matahari tak cukup indah Pada pagi yang suram ini Malam ku resah kerana Malam mungkin kelam Bumi indah cinta punah Bintang bintang tumpang berduka Meratapi nasib Kenapa hari ini Matahari bangunlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula mimpi kami Matahari bangkitlah Indahkan hari ini Engkau perlu hidupkan semula cinta […]

Lirik Pelik – Liyana Jasmay

March 27, 2011 by  
Filed under Liyana Jasmay

Kata-kata yang kau beri Ayat manis ku takkan peduli Kerna kau lelaki Cakap cinta tapi dusta Madah indah intan dan permata Engkau pura-pura Hentikan semua Kata-kata dusta Usah kau ungkapkan cinta Chorus Sakit Ku telan pahit Ku rasa perit Ayat kau romantik Jelik Kau lagak baik Rupanya plastik Engkau memang pelik Cakap cinta tapi dusta […]

Lirik Masih- Ana Raffali

August 11, 2009 by  
Filed under Ana Raffali, Lirik

Title: Masih Band: Ana Raffali Bila cinta mula menyepi inginkan jalan mudah dan kisah kita diakhiri satu hati terpisah [when love secluded itself wanting the easy way out we put an end to this story as one heart broke loose] namun kini ku masih sayang padamu walau kau telah mungkirkan segala dan aku masih terkenangkanmu […]

Secret Violet-Kisah Tentang Kita

June 5, 2009 by  
Filed under Secret Violet, voting

Band: Secret Violet Myspace: http://www.myspace.com/secretvioletbands [audio:http://cache03-music02.myspacecdn.com/71/std_d5afb9163c3d47a1a1a1ea37dc600ae5.mp3] Lirik Secret Violet-Kisah Tentang Cinta Kerana rasa cinta, Kau mula hilang arah, Dan kerana rasa rindu, Kau mula rasa terganggu, Fikiranmu mula buntu, Tak tahu apa yang berlaku, Chorus: Cinta oh cinta,jangan kerana cinta dia, Kau berikan segalanya, Tanpa fikirkan dirimu, Kerana kau pasti sesalkan semua itu, Bila dia […]

Moi Last Von dan Gelombang Instrumental Post- Rock.

December 12, 2010 by  
Filed under Bands, Moi Last Von

Moi Last Von. Moi Last Von ini bukan nasi moi yang ada lobak masin dan ayam cincang tapi merupakan sebuah band dari kangar, Perlis. Ditubuhkan pada pertengahan tahun 2008 iaitu bulan Jun. Ketika itu MLV masih lagi dalam proses mengenal muzik, belajar selok belok bermain alat2 muzik dan memandangkan anggota2 mereka bertaburan diseluruh semenanjung Malaysia […]

The Jeffry sound like old school………

June 29, 2009 by  
Filed under Bands, The Jeffry

About The Jeffry The Jeffry??  Jeffry Ong?? Jeffry Din?? Jeffry bin Hassan?? This time featured band aku present kat korang The Jeffry. Aper yang best sgt band ni , lagu mereka, dress up mereka, muka mereka , so guys per jom kita sama-sama discover sikit band The Jeffry. History band ni bermula  pada tahun 2005 […]

Tan Sri P. Ramlee Sumber Inspirasi Cincai Band

June 15, 2009 by  
Filed under Bands, Cincai

About Cincai first time aku ushar Cincaiband band nih memang klakar tul nama diorang hahaha.But kalo nama band macam ini selalunyer lagu diorang besh la gak. Pe pe hal aku nak review sikit pasal band ni untuk tatapan umum. Jgn riso xder unsur 18sx hahahaha Tercetusnya band ni pada penghujung Mac 2008 masihi di sebuah […]