kami the gig | MalayaParkDotCom

Kami The GiG At Bukit Jalil

October 18, 2008 by  
Filed under Gig

Date: 18 October 2008

KAMI THe GIG

October 12, 2008 by  
Filed under Gig

Sori Lambat bagitau tap aku rasa ramai yang dah tau ni.. Date : 11-10-2008 Venue : Central Market Date : 18-10-2008 Venue : Bukit Jalil Tak berapa pasti pasal Band yang perform tp Bittersweet ngan Couple wajib ada r Info : http://www.monkeybone.com.my/kami-the-gig/

Support Kami

September 22, 2012 by  
Filed under

Anda boleh request lirik, hantar lirik, artikel, GIG flyer, serta band review kepada kami. Selain daripada itu anda juga boleh berkongsi dengan kami jika anda ada band untuk direview. Anda juga boleh menghubungi kami terus kepada malayapark[at]gmail.com [user-submitted-posts]

[GIGS] Rock On The Stage part 2

March 2, 2010 by  
Filed under Gigs

Kepada semua gig2 lover sekalian..dengan ini ingin dimaklumkan bahawa ada gig lagi di kl pd 10hb April 2010 ni..( ayat mcm skema..haha) kebykan band2 yang ditampilkan.semuanya tahap koyak rabak punya best la..antaranya NARATU, COUPLE, THE TIMES, GREY SKY MORNING dan byk lagi. So,sebagai supported label, kami di MALAYAPARK.COM mengalu-alukan kedatangan korg sume di event ini..harga […]

Berita Baik Untuk Peminat Band Couple

November 25, 2008 by  
Filed under Couple, Event

Couple sape xkenal kan.

Rockaway 2011 | Terbaek Dari Ladang

August 13, 2011 by  
Filed under Gigs

Terlebih dahulu Malayapark mengucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam seluruh dunia. Terima kasih kepada anda yang masih lagi setia membaca tulisan aku yang tidak seberapa. Info terbaru yang aku dapat dua tiga hari lepas dari member-member aku adalah berkenaan konsert Rockaway 2011 yang akan berlangsung di Bukit Jalil pada 8 Oktober 2011. Bukan dalam […]

Khottal in da house!

March 19, 2011 by  
Filed under Bands, Khottal

Sabtu yang mendamaikan dan kehujanan. Kenapa? sebab ia telah menjadikan aku lebih rajin untuk membuat review ini. Terima kasih hujan!! Pernah tak kamu semua mendengar lagu-lagu yang pelik dari band2 yang pelik? mungkin bagi sesetengah orang yang tidak pernah mendengar lagu seperti ini dengan mudah sekali menganggap ia pelik! Tak pelik sebenarnya tetapi “unik”. oh! […]

Update and Mighty Melody (Malaysia Indie Scene) 2 – Free Download

February 19, 2011 by  
Filed under Bands

Salam guys, Malayapark mengucapkan ribuan terima kasih kepada supporter yang masih kuat menyokong kami tidak kira dimana sahaja anda berada. Alhamdulillah kami masih mampu berdiri kukuh untuk menyumbangkan anda informasi terbaru berkenaan dengan local scene kita pada masa sekarang. Aku nak mohon maaf sebab update pasal latest gig kurang rancak disebabkan aku kena maintain kapasiti […]

Veraciouz

February 16, 2011 by  
Filed under Bands, Veraciouz

Veraciouz “Asal usul nama Veraciouz di ambil sempena perkataan Veraciouz yang mana bermaksud “apa saja yang kami sampaikan adalah datang dari hati, atau dari perasaan kami tentang kehidupan dan persekitaran” Veraciouz mula ditubuhkan pada tahun 2005 dengan menggunakan nama Stardust Fever dan lebih cenderung kepada muzik ska. Band yang berasal dari Wangsa Maju ini pada […]

The Mines

December 20, 2010 by  
Filed under Bands, The Mines

The Mines. The Mines, itulah nama band yang aku mahu review this time. Pandangan pertama aku bila dgr lagu dari band ni kat facebook macam kurang menarik la mungkin sebab recording dier ada out sikit tp bila dengar second time asingkan kerosakan bunyi fuh killer juga indie style mereka ni. Sebenarnya band The Mines telah […]

Next Page »