hanya aku cinta kau seorang lirik | MalayaParkDotCom

Infiniti Cinta- Zizan Razak feat. Kaka Azraff

July 24, 2013 by  
Filed under Malaysian

Lirik Lagu/ Lyrics: Infiniti Cinta – Zizan Razak feat. Kaka Azraff Bermula bertemu gadis berkaca mata Anggun ayu cantik paras rupa jelita Tinggi 5 3 laksana primadona Terigau mimpi — khayal atas sana Pernahkan terdengar tiada — Itu — ku dulu — kasih lamaku Seribu menggadai kau satu sumpah setia … Chorus: Ucapkanlah kata-katamu dengan […]

Ana Raffali | Siapa Dia? Biodata Ana Raffali

June 22, 2011 by  
Filed under Ana Raffali, Bands

Ana Raffali | Siapa Dia? Biodata Ana Raffali Anak kesembilan dari 11 adik beradik ini dilahirkan pada 4 november 1985 di Kuala Lumpur. Nama sebenar Ana Raffali adalah Ana Nur Hidayah Mohd Raffali dan merupakan pemegang Ijazah Sarjana Muda Pendidikan TESL (Kepujian), Universiti Teknologi Mara (UiTM) . Ana Raffali dikenali ramai menerusi lagu ciptaannya Tolong […]

Zizan Raja Lawak ft. Dina – Selamat Tinggal

April 20, 2011 by  
Filed under Malaysian

Lirik Selamat Tinggal – Zizan Raja Lawak & Dina Selamat tinggal kawanku Tak mudah aku pergi Bila wajahmu Sentiasa di hati ini Ok dah memang Bukan mudah untuk ku menerima hakikat Dalam hidup ini sentiasa ku tersekat Apa yang ku harapkan Kasih sayang yang suci murni Tetapi semuanya hilang setelah kau pergi Dulu hari-hari ku […]

Dj Fuzz & Noh Salleh – SELAMAT PAGI SAYANG

August 22, 2010 by  
Filed under Noh Hujan

Selamat Pagi Sayang Lirik — DJ Fuzz & Noh Hujan Selamat pagi sayang Bulan telah hilang Buka mata sayang Hari kian siang dan mendatang Tak ingin ku lepas semua Jangan bangkit sayang Biar seketika Dakap lebih lama Ku mahu senyuman yang sempurna Mencintai sepenuhnya (korus) Kasih berikan daku masa Sebelum kau pergi menghadap dunia Belai […]

Malaysian | Girls and Acoustic Guitar

November 15, 2009 by  
Filed under Ana Raffali, Bands, Beeha, Izzy Mohamed, Wani Ardy, Yuna

Gitar, gadis dan suara yang lunak, dan music akustik. siapa cakap nyanyi akustik ini senang? Perkara paling penting sekali suara kena sedap. Dan kebolehan bermain gitar satu kelebihan. Bukan tahu main gitar then nyanyi tapi suara ke laut ( aku tujukan untuk diri sendiri). Aku masih ingat lagi pertama kali main gitar, tak tahu apa-apa […]

Trashbin Jump- Kelakarnya Chenta

September 17, 2009 by  
Filed under Trashbin Jump

Band: Trashbin Jump Lagu: Kelakarnya Chenta http://www.myspace.com/trashbinjump Lirik Kelakarnya Chenta Verse1: Pernah dulu ku katakan ku hanya cinta pada kau seorang Oh gadis, kawan yang sama sebaya oh masihkah kau ingat di waktu itu kita sama bermadu asmara di bawah bulan sinaran bahagia Chorus1: dan bila kau jauh aku hilang rasa sayang engkau pergi tinggalkan […]

The Hollows

August 17, 2009 by  
Filed under Bands, The Hollows

About The Hollows Sweet, itu maybe perkataan pertama akan keluar dari mulut kalian tatkala mendengar lagu2 dr band ini. Atau aku sahaja barangkali. Tapi tak kisah laa janji lagu2 diorg nih besh n masyuk. Yeah sebuah lagi band dr Ipoh, Perak. Perak ini memang kaya dengan band2 baru dan lama. Tatkala sedang kusyuk melayan lagu2 […]

Tan Sri P. Ramlee Sumber Inspirasi Cincai Band

June 15, 2009 by  
Filed under Bands, Cincai

About Cincai first time aku ushar Cincaiband band nih memang klakar tul nama diorang hahaha.But kalo nama band macam ini selalunyer lagu diorang besh la gak. Pe pe hal aku nak review sikit pasal band ni untuk tatapan umum. Jgn riso xder unsur 18sx hahahaha Tercetusnya band ni pada penghujung Mac 2008 masihi di sebuah […]