black metal malaysia | MalayaParkDotCom

Senarai band genre metal hardcore Malaysia yang anda perlu tahu.

June 29, 2011 by  
Filed under Bands

Salam pembaca setia Malayapark.com, hope korang semua sihat disisi yang tersayang. Beberapa bulan lepas aku ada buat survey dalam facebook berkenaan dengan band Metal / Hardcore dan seangkatan dengannya yang wujud dalam Malaysia ni. Ramai jugak yang jawab survey dan kebanyakannya adalah dari golongan wanita. Respek kaum ibu hehe, layan metal beb diorang ni. Kenapa […]

Excuse me [Grunge Generation]

October 27, 2010 by  
Filed under Bands, Excuse Me

“Kami harap music yang kami bawa dapat memeriahkan scene music kita. kami ingin kembalikn zaman grunge 90an. And remember  “GRUNGE NOT DEAD”. by Excuse Me. Pada era 90 an lagu yang bergenrekan grunge sudah mula menular masuk melalui lagu-lagu dari band-band seperti  Nirvana, Pearl Jam, Soundgarden, Black Sabbath dan Led Zeppelin . Band-band ini juga […]

BlastBuzz!! Kiss The Fallen, Ladybird and Street Boundaries

This is 3 band with 3 different genre hope u guys like it…. enjoy KISS THE FALLEN Info Kiss The Fallen Hey all, we’re ‘Kiss The Fallen’,previously known as ‘My Mourning Morning’,formed in the middle of 2007. The name ‘Kiss the Fallen’ means accepting those who are rejected, outcast and abandoned as we were. We […]

RevuForte

May 25, 2009 by  
Filed under Bands, RevuForte

About RevuForte Tengah syok2 aku lyn lagu metal dari band Element tetiba jer aku ada instinct nak lyn band Malaysia. So per gi aku try la listen lagu dari band RevuForte (nasib bek diorang add myspace aku haha). First listen perghhh aku xcaye ni lagu diorang, explore punyer explore memg kompem ni lagu diorang. Kalo […]

Dulu underground sekarang Indie. What next?

March 21, 2009 by  
Filed under independent