Zee Avi Bakal Keluarkan Album Baru | Free Single Download

June 26, 2011 by  
Filed under Bands, Zee Avi

Lama betul tak dengar berita pasal Zee Avi yang pernah popular dengan lagu kantoi. Info terbaru yang aku dapat Zee Avi akan releasekan album terbarunya pada bulan August ni yang di beri nama “Ghostbird” “burung hantu” yang akan dikeluarkan oleh Brushfire Records. Sebagai penghargaan kepada peminatnya yang telah menyokong Zee Avi sepanjang 2 tahun penglibatan […]

Lirik Kantoi – Zee Avi

August 11, 2009 by  
Filed under Zee Avi

Lirik Kantoi – Zee Avi (Kokokaina) Lirik Lagu Kantoi – Zee Avi (Kokokaina) Semalam I call you, you tak answer You kata you keluar pergi dinner You kata you keluar dengan kawan you but when I called Tommy he said it wasn’t true So I drove my car pergi Damansara Tommy kata maybe you tengok […]

Zee Avi – Honey Bee

August 11, 2009 by  
Filed under Zee Avi

Title: Honey Bee Artis: Zee Avi   I am a honey bee, shunned off from the colony and they won’t let me in   So I left the hive, They took away all my straps and broke off both my wings   So I’ll find another tree and make the wind my friend I’ll just […]

Lirik just you n me- Zee Avi

August 7, 2009 by  
Filed under Lirik, Zee Avi

Title: Just You And Me Artis: Zee Avi You were sitting at the coffee table where you’re reading Kierkegaard Minutes later, you proceeded to say something that almost broke my heart You said, “Darling, I am tired of livin’ my routined life. There’s so much in the world that i’d like to soak up with […]

Zee Avi

June 1, 2009 by  
Filed under Bands, Zee Avi

About Zee Avi 2 jam aku ngadap pc, buka web tu buka web nih terdetik di hati nak usha you tube. Buka you tube aku terjumper Zee Avi nama cam familiar jew, then baru aku terigt ni kan Kokokaina. So ape lagi aku usha la you tube dia. rupa2nya dia nak kuarkan album baru, pergh […]

Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com

December 31, 2009 by  
Filed under independent

2009 bakal melabuhkan tirai, dan tahun 2010 menjanjikan seribu satu macam cabaran untuk kita semua. Bagaimana dengan azam tahun lepas? sudah tercapai? harapan aku semoga apa yang korang hajati tercapai la tapi aku boleh katakan 90% hajat aku tak tercapai lagi hahah. Banyak perubahan yang telah berlaku sepanjang 2009 dalam Malayapark.com. Paling ketara adalah jumlah […]

Malaysian | Girls and Acoustic Guitar

November 15, 2009 by  
Filed under Ana Raffali, Bands, Beeha, Izzy Mohamed, Wani Ardy, Yuna

Gitar, gadis dan suara yang lunak, dan music akustik. siapa cakap nyanyi akustik ini senang? Perkara paling penting sekali suara kena sedap. Dan kebolehan bermain gitar satu kelebihan. Bukan tahu main gitar then nyanyi tapi suara ke laut ( aku tujukan untuk diri sendiri). Aku masih ingat lagi pertama kali main gitar, tak tahu apa-apa […]

Rock The World 9 band update dan Band Search Tour

November 4, 2009 by  
Filed under independent

Update Flyer baru Rock The World Tarikh baru : 26 DEC 2009 (dengar crita clash ngan Gig Radio Rosak) Tempat : Car Park A Bukit Jalil Stadium Bukit Jalil Update !!! Beberapa buah band dah confirm perform di Rock The World 9 Love Me Butch Zee Avi Bunkface Skudap Skdip The Otherside Orchestra Car Crashed […]