Air Asia Banner
Sasuka : MalayaParkDotCom

Sasuka

Submit By :
=

Terima kasih kepada wani aka hatiku_luka kerana introduce joe band Sasuka.

Band description


SASUKA : tidak ada konspirasi jahat disebalik penggunaan nama kugiran sasuka. kugiran ini terdiri daripada 3 orang laki-laki pada awalnya, yang mana mempunyai minat yang sama iaitu MUSIK. tup tap tup tap, kini telah menjadi 5 orang. keadaaan ini lebih selesa dengan tidak mengklasifikasi genre musik mereka kepada satu skop yang kecil sahaja. dengan erti kata lain, hanya terus mahu bermusik selagi ada kudrat dikandung badan. :)~

EP pertama bakal akan di keluarkan tidak lama lagi. mungkin akan menyelitkan 7 atau 8 lagu sahaja (Self-Released) sebagai langkah permulaan kugiran ini.

Contact No. : 016-8388 069 , 014-6508 344 , 016-8386 085

YOU ALSO CAN VIEW US AT :-
http://amp.channelv.com/karyasasuka
www.friendster.com/karyasasuka

Comments

12 Comments on "Sasuka"

  1. tAschA_93 on

    cyG sasuka!!

  2. untie on

    huwa..lgu bes..
    sasuke bes!!
    kip it up!!
    huhu!!
    support our local acts

  3. hatiku_luka on

    hehe..no hal bosh joe.Caiyok SASUKA.keep it up.Aku sntiasa mnyokong dri blakang.
    bak kata bosh “Support Our Local Acts”
    klau kat sabah lak… “Support Our Tampatan” hehe
    gmbar tu masa SASUKA performs kat Yayasan Sabah.
    bosh joe..lirik Gila Kuasa…ada kat forum.

  4. hatiku_luka on

    bosh joe..apsal cimb click nye iklan pun terselit kat sni?

  5. bedah_png on

    sasuka bez…
    “”SUPPORT OUR LOCAL BAND””

  6. public_friendly007 on

    o.k.l.a….teruskan gegar dunia dengan muzik local band

  7. hatiku_luka on

    hehe…thx support bedah_png. “support our tampatan”

  8. yaN89 on

    bnyk2 kn lg recording korng….
    lgu2 kmu mmg best laaa..
    gempak bosssss…….

  9. hatiku_luka on

    itu memang smestinya yan.

  10. lenn zalina on

    sa..sukkkaaaaaaaaaaa… niiii…

  11. yaN89 on

    suka_Hati_Duka…..

  12. K@Le_LuN@ on

    lagu ni..saya suka..suka sgt..