Comments

184 Comments on "Request Lirik Dan Kord"

  1. Nabihah Fahmi on

    hm.. saya nak kord lagu istimewa daripada kumpulan indigo boleh tak..saya nak buat persembahan hari guru kat sekolah saya nie

  2. MankaqUbi on

    kalau blh saya nk request chord lagu tajuk semakin hari semakin sayang uji rashid
    tenkiu

  3. zainullah on

    saya nk lirik dan cord lagu senandung hidup berbakti

  4. zainullah on

    saya nak lirik dan cord lagu senandung hidup berbakti

  5. mohd indra on

    nk kord;batu ramli sarip ad x…

  6. mohd indra on

    kord lagu..penunggu ramli sarip
    kord lagu..sendiri may
    kord lagu..suatu kenangan kristal

  7. hasif on

    nak cari lagu….tp xthu tjuk…ayatnye lebih kurang cmnie….dj tolong putarkan lagu cinta

  8. Jewoks liar on

    nk mintak kord gitar lagu oh saiba – Khalifah… kawe mitok demo buleh bui~~~~~

  9. diedy addin on

    i nak cari lagu nie… nie lagu indon… dah lama but x jumpe lau kamu leh totlong saya… tq…nie lirik dia…

    sering kali hatiku bertanya ,

    apa mungkin kau kan jadi milikku ,

    walaupun dirimu tiada sendiri ,

    ku merasa tak bisa menjauh ,

    karna kita terbiasa bersama ,

    salah kah diriku menyayangimu ,

    kasih ..

    aku ..

    ingin bersamamu ,

    hingga terbatas waktu ku ,

    aku tak ingin sendiri ,

    tanpa mu di sisi ,

    oh oh ..

    aku ingin bersamamu ,

    hingga dibatas waktu ku ,

    aku tak ingin sendiri ,

    tanpa mu di sisi ..

  10. shamini on

    saya tak tau lagu nie tp saya tau lirikdier jer
    ‘aku ingin bersamamu hingga dibatas waktuku aq tak ingin sendiri tanpamu disisi’sampai sini saya tau…….lagu nie lagu indonesia…………..

  11. shamini on

    masalah saya ngan diedy addin sama………….sya tak tau siapa penyanyi dier dan lirik dier…………tolong larh sya dah lama cari lagu nieyh…………sumpah lagu nieyh best giler…………

  12. shamini on

    sya nak tajuk lagu dier jugak……….TERIMA KASIH…………..<3

  13. Teratai on

    Nak lirik lagu I am what I am deja voodoo spells.. Pls…

  14. qashah on

    nk chord guitar lagu
    ku tiba lagi by hyper act
    pplzzzz sgt2…

  15. HAIKAL ZAHARI [REVOLT] on

    admin!
    nk chord guitar lagu SUKA NO. 23 – YOU (STRANGER IN THE NIGHT)
    bleh x?
    kerjasama amat dihargai ….

  16. kim ie on

    admin…
    nk kord lgu tanda soal-dazmelon…
    ada x?

  17. siti ain nasuha on

    nk cari lagu seringkali hatiku bertanya apa mungkin kau kan jadi milikku

  18. aainaa on

    Nak kord violin lagu ombak rindu please ? 🙂

  19. Afiey Helsonz on

    Nak sheet keyboard/piano lagu ombak rindu .. dh lama cari, tapi x jumpa…. hope u can help me .. 🙂

  20. stori on

    pale otak eh la….

  21. AFIEY on

    nk lagu ke makam bonda instrumental

  22. Didie on

    lagu boneca – apa lagi chord please 🙁

  23. faizul on

    lovehunters-sambutlah kasih.dr intro sampai abis

  24. ade on

    partitur violin ost selamat pagi cinta?.. adakah kawan?

  25. kitol on

    nak cari kod gitar kumpulan the tunelari-salah siap , the tunelari-melepaskan kau pergi , the tunelari-semuanya sama . harap-2 bole share dekat saya ye kod gitar lagu yang saya mahu .

  26. qeen jaybee on

    nak lagu hyper act..hanya aku..plezzz..

  27. elyndabemused on

    kord gitar aku kau dia – shila amzah pelis.. takda lagi bila cari setakat ni.. 🙂

  28. maieya mieyasarra on

    mcm mane nak cri lagu ku merasa tak bisa menjauh karna kita sentiada bersama… lme da crik lagu ni.. x jmpe2..

  29. zira on

    pardon me – tercipta 😉

  30. Ekin Darma on

    kod lagu selamat pagi cinta versi violin instrumental . ty

  31. Ekin Darma on

    kod lagu selamat pagi cinta violin instrumental

  32. kaki retot on

    nk request chord untuk lagu butterfingers mystery

  33. ramli kasim on

    nak kod violin, tanya sama hati…tq

  34. safwan on

    nak mintak kord masih lydias diery. lama mncaqi noh