Meet Uncle Hussain – Lagu Untukmu | MalayaParkDotCom

Meet Uncle Hussain – Lagu Untukmu

Submit By :
=

Lirik lagu Meet Uncle Hussein – Lagu Untukmu

Tiada bintang

Dapat menerangkan hati yang telah dicela
Bagai ku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini takkan berubah kerna

Aku tetap aku dan alur hidup mu bukanlah aku
Guna hati akal dan fikiranku
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu
Adakah aku
Hanya bonekan yang enkau sering mainkan

Yang dikawal oleh jari jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahlah engkau fikirkan
Cukuplah cukup oh cukuplah
Guna hati akal dan fikiranmu
Berbeza engkau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Tak tahan tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan

Berbeza berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa

Bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan

Cukuplah sudahlah
Sampai disini sahaja
Hubungan kita berdua

Comments

16 Comments on "Meet Uncle Hussain – Lagu Untukmu"

  1. explendid.indie on

    meet uncle hussain~!!u rock!

  2. Meet Uncle Hussain Juara Lagu AJL 23 | Lirik |Indie | Band | Download| Lyric | Chord on

    […] Lagu Untukmu ciptaan Taja persembahan Meet Uncle Hussain telah berjaya membuktikan kebolehan sebenar band independent tempatan. Lagu Untukmu yang dicipta pada 2005 itu telah menjadi Juara Lagu Kategori Pop Rock dan dinobatkan sebagai Juara Lagu ke 23. Jikalau tahun lepas Estranged telah berjaya menaikkan nama band tempatan, tradisi ini telah diteruskan oleh Meet Uncle Hussain. Aku sendiri begitu yakin yang Meet Uncle Hussain akan memenangi juara lagu kali ini :-). […]

  3. chear~ on

    idUwp indie band!!!

  4. NasZ o Are-Rul on

    klu ar sore aq bleyh tarej cm vokalis deir niekn bez..meet Uncle Hussain mmg world..!!congrat brooo..!!

  5. mila on

    meet uncle hussein besh…

  6. fara on

    peh….best giler lagu niew trpkat kte kat cni…

  7. SAMOK!!! on

    giler layan lagu NIH!!

  8. pearl on

    mmang cool larh…..

  9. syidah on

    best giler aarrrrrrrrrrrrrrrrrr lagu nyerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. boleh akk mintak gambar korang 1 band.eleh saje je…………..!

  10. ciknurin on

    bestnye giler lagu ni.kalau dapat jadi juri bagi 10 bintang!!
    seronoknye kalau dapat jumpa meet uncle hussain.

  11. ciknurin on

    nanti kalau dapat jumpa meet uncle hussain nk bergambar dengan dia dan bersalam.

  12. ciknurin on

    nk gambar abang semua satu band boleh?

  13. meet abangizz on

    Best juga lagy ni.Tapi aku yang sepatutnya menyanyi lagu ini.Sebab aku yang reka lagu ni…!!!!

  14. meet abangizz on

    Best nye lagu ni.Tetapi aku yang sepatut nye nyanyi lagu ni.Kerana aku yang mencipta lagu ini!!!!!

  15. Nurul emylia on

    Mama

  16. siri sarah on

    best la lagu ni.keep it up geng