Manis-Malam | MalayaParkDotCom

Manis-Malam

Submit By :
=

Lirik lagu Manis-Malam

(1st verse)….
Kau lah bintang yang berkelipan
Bagaikan kesateriaan dalam hidup ku
Tapi bisakah kau menerima hati yang resah, sunyi
Kau lah bulan yang menyinari indah sungguh
Bagaikan bidadari
Tapi bisakah kau menemani ku
Di waktu malam sepi.

(chorus)….
Oh bintang pulanglah pada ku (pada ku)
Kerna ku tak bisa kesepian
Oh bulan terangi malam ku (malam ku)
Kerna ku ketakutan di waktu malam.

Myspace : http://www.myspace.com/manisband

    Related Posts

    no matches

Comments

21 Comments on "Manis-Malam"

  1. eBo on

    syok ler lagu ni.. keep on making a good and quality song..

  2. sara ♥ iNd!e on

    lyn sich,, ^_^

  3. bulanbintang on

    hahha…
    nice song..
    bulan pena bg lagu nie kat aku…

  4. Zoul Retro on

    besh gilew..
    support ini band

  5. slay09 on

    sweet kot lagu nie
    aku sker gler

  6. radiokuda on

    sempoi lagu ni…comei gle

  7. laNgit_inDie on

    nice your sOng….

  8. indie saja! on

    lgu ni best gle!

    sempoi abes!
    support our local band yea!

  9. tASchA93 on

    KIuT R lGu NeH..

  10. hafizhensemachorangye on

    sume lagu2 manis,memang manis didgr…lg satu aku perasan lgu kopitiam tue ,ape tah tajuk dia..ase cm suare minah ne gak..kn?

  11. hafizhensemachorangye on

    tp sume peminat band manis ni kebanyakkan nye makhluk asing,dr pelbagai species..ha3 -jgn mare- but manis bg aku ada style dorang tersndri,bila dgr dpt rase keaslian idea mereka yg tk trikut2 dgn band2 trknal lain..-aku ykin band ni bley pegi jauh..wao

  12. epul on

    lagu manis sweet….lagi2 suara gurlnye….

  13. epul indie on

    lagu tunggu pun sedap….

  14. ayun on

    best glew lgu nieh..
    ske r..
    apew website kowg
    n lgu2 kowg yg len apew??
    xkn adew lgu nieh jewk kowt..

  15. budak sweety on

    lgu manis ni mmg comel la….
    best sgt….
    t’utama lgu malam…
    siap ade suara latar yg comel2 gitu….aku ske la…

  16. lolieypop94 on

    cute song…
    bez sgt..

  17. ani afiqah on

    lagu nie best!sronok dengar..member yr introduce kan..lagu ni kenangan nak abis sekolah..ade member kiter time die nak jawab paper l.k. time spm asyik teringat lagu nie er sebab kiter asyik nyanyi lagu nie jer time diowang ngah study l.k. hahahaha..

  18. f.azies on

    sesuai ngn nme band…manis je…huhu

  19. kecik NoTy.. on

    suke saNgat laNgu Nie..fiRst TiMe deNgaR teRus MiNat…kaLau boLey waT la laGu yaNg laEn puLak.. taK kaN saTu laGu Nie ja..??
    PeRmiNtaAn raMai… aPe2 haL pOwN.. GoD luCk… aLways apY.. I liKe YoUR teaM aLwaYs…MaNis _ maLaM… hehehe…

  20. mata sepet on

    bez nya lagu ni…
    ada bulan ada bintang…
    heee

  21. mata sepet on

    sarawakian say…
    kamek suka lak lagu tok ea…
    meaning…
    sy suka sgt lagu ni…
    ^_^