Lirik Cinta Yang Sempurna – Yuna | MalayaParkDotCom

Lirik Cinta Yang Sempurna – Yuna

Submit By :
=

Cinta Sempurna Yuna

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba aku hilang dari kewujudan

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
tak mampu tuk memnaggung sebuah cinta sempurna
Darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Bukan aku tak pernah
Mengerti dirmu
ku sanjung setiap kata cinta kau berikan aku
Hilangkan rasa itu
Akhirkankan semua
Dan bila kau sedar
Aku hilang dari kewujudan
Ohhh

Sempurnanya sifatmu
Telusnya hatimu
Jujurnya niatmu
Tingginya kesbrnmu
Lepaskanlah diriku
Kerna aku
Tak mampu tuk menanggung sebuah cinta sempurna darimu
Darimu ohhh
Darimu ohhhh

Comments

71 Comments on "Lirik Cinta Yang Sempurna – Yuna"

  1. fibryszt on

    really great song yuna!love both your song..

  2. fibryszt on

    opsss,shiela dah mcm fanatik giler je!?

  3. fibryszt on

    HAI BELLA,FIB RASA LAGU NIE TALK ABOUT A GUY YG SEMPURNA CINTA NYA WHILE SHE,RENDAH DIRI PADA CINTA TU…PENDAPAT FIB JE TU.

  4. eyn_na on

    cinta sempurna susah nak cari coz tiada manusia yang menyepurnakan cintanya

  5. eyn_na on

    hai fib..ada ke cinta y sempurna

  6. eyn_na on

    cinta sempurna is my febrate song..never terlepas nyanyi agu nie..

  7. kamari on

    saya ske sngt2 lagu niey coz Yuna yang nyanyikan……..
    (^_^)

  8. hanna nabilla on

    shuke cgt2 lgu neyh..troz mju yuna..

  9. asheda on

    best larh lgu yuna tok..wktu jwng2 pat dnga lgu tok,,,..

  10. Muhammad Nur Aiman on

    bess laaa….i like you yuna <3

  11. Aiman Cool on

    best la lagu nie!!!
    i love it…..
    teruskan karier anda sbagai pnyanyi…….
    good luck…. 🙂

  12. Yuna on

    Terima Kasih kepada semua orang kerana menghantar email dan komen kepada saya….do i one like yous….Dan saya berharap yang mana mengulang kaji spm tu buat baik2….dan saya berharap semua akan berjaya dalam spm nanti…itu saje yang saye boleh menghantar email….k bye2.

  13. eimie_kid on

    nice sing for this song yuna..love u as a friends coz my love for Allah is my biggest love…so i can’t give u my heart…hehehe…i love almost every your song dear…

  14. Sabrina Alix on

    best gilerr!!touching john!!nk chord guitar 4 tis song bley??plezzz!!luv u!!

  15. bawang merah on

    saya rasa lagu ini sesuai untuk my sist6er lah,, mmmmma

  16. Mr. Kepoh on

    bEz sGt lEnA nYAnyI lGu nIE…
    xDe langsunG byG yUnA!
    FAnTAstiC 🙂

  17. tyny comeyh (darx slumbeq) on

    lambat tul lew lagu nie.. bsn plak tu…..blah arrr

  18. tyny comeyh (darx slumbeq) on

    x BezZzZ LaNgSuNg GeDiK!!!!!!!!!!!!!!!!!PoYo….

  19. abeybelalang on

    i love yuna,muah

  20. eyka pinky on

    i like this song…

  21. Sekitar 2009 : Top 10 Di Malayapark.com | Lirik | Download | Mp3 | Video | on

    […] 5.Cinta Yang Sempurna – Yuna – 5,056 views […]