Lirik Lagu Generasiku-Oag | MalayaParkDotCom

Lirik Lagu Generasiku-Oag

Submit By :
=

Generasiku
Artist: OAG
pagi terjaga ku dari mimpi
terasa hati senang sekali
pasti dunia ku yang punya di hari ini
bersama kawan-kawan ku pergi
ketawa riang senang hati
indahnya dunia ketika kita muda remaja

segalanya dalam genggaman
walau apa pun tak kan menjadi halangan
hidup ini setia menanti
generasiku bersinar bagai mentari
oo…

malam ini bertemu di pesta
berdebar membalas senyumannya
manisnya oh jatuh cinta kali pertama
bersama menitiskan impian
cinta, cita-cita dan harapan
di usia ini… tiada yang tak mungkin
oh sayang

segalanya dalam genggaman
walau apa pun tak kan menjadi halangan
hidup ini setia menanti
generasiku bersinar bagai mentari
jangan gentar mengejar mimpi
yakin berani percaya diri
dan mula dengan hello
oo…

jangan takut jatuh ke bumi
bingkas bangun melangkah lagi
ke depan, lari dan terbang menuju bintang
hanya kau saja yang bisa menentu
arah hidupmu yeah…
oo…

pagi terjaga ku dari mimpi
terasa hati senang sekali
indahnya dunia ketika kita muda remaja

segalanya dalam genggaman
walau apa pun tak kan menjadi halangan
hidup ini setia menanti
generasiku bersinar bagai mentari

segalanya dalam genggaman
walau apa pun tak kan menjadi halangan
hidup ini setia menanti
generasiku bersinar bagai mentari
oo…

segalanya dalam genggaman (oo…)
hidup ini…
generasiku…

Comments

13 Comments on "Lirik Lagu Generasiku-Oag"

  1. Mr.SyndroM on

    lagu ny wt kn aq ingt kn kengan manis

  2. ain zuria on

    YO LH 2

  3. l0Ng lAi on

    lyan…..jgn xlyan tau..
    wat pyah je dyowg lgu tok kami dga..
    bez gak ni..

  4. AyuLoveIndie on

    lgu ni best sgt sgt…!!!!
    rse mcm nak hdup sebagai remaja every yearrssss
    nsib aku msih remaja lgi…huhuu…

  5. hensem on

    bal…bla…lagu gempak ni seronok gak tapi bosan hehehehehehehe

  6. generasi baru on

    SY SUKA OAG,GEMPAK GILER..I LOVE OAG..KEPADA BUDAK 2A1(SMKDSA)HAI,,SEMOGA KORANG HAPPY SLALU!!

  7. afiq_95(smkdsa) on

    bila nk bwt album bru?oag gempak giler……!!

  8. BOOODAK AGAMA on

    GEMPAKK GLA R….

  9. BOOODAK AGAMA on

    idop indie….wakakaka..idop smkdsa…..

  10. muslimah unggul giler2 on

    indie cool oooo…aku rasa cam nak jadi remaja sampai bla2..kpd bebudak 2a1(smkdsa 09)…hope u all hapy..(budak pling mulut bz dlm kolas..n giler2)

  11. crazygulzzz on

    gempak beb..lalalalala…aku laa generasi baruu..aku generasi lama vs baru..yg penting…indie ttp indie…caya laaa…aku da sedikit pantun wat korang..setiap ari makan sendok..indie memang seronok…lg satu wat bebudak smkdsa…bdak2 main peluru..arap korang hapy selalu..(form 2a1 masyukkkk)

  12. syamil_ipoh on

    bets lla

  13. Fatzak on

    LAGU NIE MEMBERI SEMANGAT KEPADA SAYA DAN KAWAN-KAWAN…….
    KAMI AKAN MENDUDUKI UJIAN PENILAIAN SEKOLAH RENDAH..
    DOAKANLAH KAMI YEEEE…..