Konsert Rock The World 9 | MalayaParkDotCom

Konsert Rock The World 9

Submit By :

Update terbaru !!

flyer rock the world 9

Baru dapat info ni daripada Abid . Rock The World 9 akan diadakan pada 19 Disember 2009 di Sunway Lagoon Theme Park. List-list band yang perform belum lagi diberi tapi memang kompom tarikh kat flyer tu 19.12.2009 dan tiket sudah boleh diperolehi dengan harga RM25 di cawangan Music Valley, Rock Corner dan Extreme Outlet. Kalau Rock The World hari tu ada dua stage je kan tapi kali ni 3 stages disediakan dan lebih dari 50 Band akan perform. Memang berbaloi RM25 tu. Apa lagi jom ramai-ramai pakat beli tiket aku pon dah lama tak tengok live performance ni.

Comments

55 Comments on "Konsert Rock The World 9"

  1. astronaut on

    *tetibe

  2. are_yen on

    rtw time rastraint n pop shuvit mmg smpoi……
    tp mosh x puas r…….

  3. dauz on

    ble tarikh n kt mne rock the world 10 akan di ada kn?

  4. are_yen on

    rock the world 10 bile erk????

  5. denny on

    Huh! Dasatt!