Konsert Radio Rosak Grand Finale

Submit By :
=

Date : 26/12/2009
Venue : Stadium Negara
Time : 12 p.m to 12 am

Event ni clash dengan Rock The World 9 tapi aku lebih prefer Konsert Radio Rosak sebab ada Search. hehe
Konsert Radio Rosak

Comments

13 Comments on "Konsert Radio Rosak Grand Finale"

  1. akunobita on

    confirm aku datang radio rosak.
    baru betul2 rock punya.

  2. akunobita on

    yang penting ada search,wings,oag dgn projek pistol tu.
    haha.

  3. najibcool on

    radiao rosak ditunda…. CLASH ngn ROTTW9

  4. akunobita on

    alah.
    rock the world lain ceritalah.
    alasan penangguhan tak munasabah siot.
    pergh.
    kecewa dan panas siot.

  5. najibcool on

    tp mmg radio rosak dh plan lme kn konsert ni… rugi tol ble tunda…

  6. 5zan on

    edri hashim maybe ada sbab yg munasabah coz tunda knsert ni….apapun kita tunggu jer 6 mac nanti….aku rasa search n wings patut ada…..tapi kalau dpt bwk org2 lama zaman Battle of the Band….nostalgia bro

  7. RoXX_beLL on

    adekah ak terlepas event nih??

  8. Joe on

    event tunda pada 6 mac.. tiket RM30 tempat dapatkan tiket aku lom pasti.. event wajib pergi

  9. nann_rpc on

    pape hal jmpe 6 mac nanti bro,..

  10. rahman on

    ticket radio rosak x dew kedai kew….
    mesti beli pakai tepon…hahahah

  11. rahman on

    asalamualaikom… saya nak tanya ticket konsert radio rosak ley beli kat mane?
    i mean kedai yang ley saya kunjungi hahahah

  12. Nazmie on

    Lu org klaw join bdk2 indie,jom r join g gig skali…jgn kerek dok umah saving sen..

  13. Nazmie on

    konsert radio rosak klaw bley every week ad xde hal pnye kitorg support dri blkg…jom rmai kew radio rosak…