JB Rockfest 2009

Submit By :

Terlewat pulak aku post bnda ni. Dapat flyer dah lama dah. Belum terlambat lagi untuk sesiapa yang free weekend ni jom ramai-ramai saksikan Azlan and The Typewriter dan banyak lagi band-band yang mantap.

Detail : 20/12/2009
Venue : City Plaza JB
Ticket : RM22

jb rockfest

Comments

4 Comments on "JB Rockfest 2009"

  1. jelita_gurl on

    haha…
    orang JB rowkxxx…
    jom g gigs nih…
    tiket pun senang nak dpt nih…
    hihi…
    JB rock city!!!!

  2. t.t_nelayan on

    huik…
    ini anjuran sape ni???
    aku nak gi…
    tapi takut jadi mcm couple dtgtak best…dkt city plaza

  3. mimyoky on

    rojer la kat aku…selalu tertinggal

  4. mimyoky on

    wat la kat bp