Hot Fm Kena Hack?

Submit By :

Macam biasa pagi buta ni aku hantar adik aku kesekolah pastu balik rumah tanam anggur haha then bukak xfresh fm dengan hot fm 30 untuk tgk lagu-lagu latest. Tapi aku tgk ada benda yang pelik la kat hot fm 30. Pada tangga kedua carta hot fm 30 ada lagu ytcracker – #antisec – aLzy to LulzSec . Setahu aku Lulsec tu hackers dari Lulzsecurity, bukan lulz yang hack rasanya tp aLzy kot. ntah! Kepada admin hotfm patched la cepat2 hole tu. Fanpage Facebook hotfm sebelum ini telah dihack oleh rilekscrew, kali ini aku tak pasti sapa yang responsible. Apa2 pun “Support Our Local Music”.

Hotfm30 Hacked

p/s: kepada sesiapa yang guna IE/Internet Explorer untuk bukak malayapark.com page ini kelihatan amatlah buruk. aku tengah fix. Aku nak mintak maaf sebab iklan bnyk sangat sbulan-dua ni, terpaksa letak macam tu sbb dah nk kna byr server nanti. Jom ke GIG Rasai Gegaran Rock Indie Di I-City mgu hadapan.

Comments

3 Comments on "Hot Fm Kena Hack?"

  1. suffer8zine on

    patut la minggu lepas aku tgk list tu lain mcm je, skg x tgk lagi

  2. Joe on

    dah lama eh. ntah aku bru cek pg td. no 2 dalam carta tu. haha hebat2

  3. annadzirah on

    rasanya dari minggu lepas ag mende alah ni..