Free Download- Single Terbaru dari Pesawat: Hitam | MalayaParkDotCom

Free Download- Single Terbaru dari Pesawat: Hitam

Submit By :

Salam malayaparkers sekalian, dah sebulan lebih aku tak update blog ni dengan pos terbaru. Sori la geng aku terpaksa bagi komitmen pada study aku dulu. Ada berita gembira untuk peminat band Pesawat, pagi tadi aku dapat email dari band Pesawat, diorang bagi informasi pasal single terbaru bertajuk Hitam. Lagu tu dah lama kan? Kalau korang follower Pesawat mungkin dah tahu. Untuk menghargai peminat, Pesawat bagi download free mp3 lagu Hitam untuk masa terhad. Ape lagi serang www.pesawatmusic.com untuk download.

Pesawat Hitam

Pesawat Hitam

Kemungkinan besar dalam hujung bulan ni Pesawat akan keluarkan single inggeris terbaru dan music video untuk lagu Hitam dan lagu feveret aku iaitu Excuse Me. Pada bulan Mei ini Pesawat plan untuk keluarkan album mereka yang mengandungi 11 lagu kombinasi lagu inggeris dan melayu. Kepada peminat Pesawat korang boleh dapatkan latest info dekat official website band ini iaitu pesawatmusic.com . Malayapark menharapkan semoga Pesawat terus maju kehadapan dan terus membingitkan telinga peminat muzik tanah air.

Download lagu Hitam : http://pesawatmusic.com

Comments