Free Download- Law Albums

Submit By :
=

Law adalah sebuah band independent daripada Kuala Lumpur yang dianggotai oleh 3 orang anak muda iaitu Law (vocals, keys), Cookie (bass) and Melo (drums/percussion). Diorang ni bawak lagu-lagu genre disco pop soul plus romantik rasanya sebab semua lagu yang aku dengar ada beat disco dan gaya yang rilek. Lagu mereka Coriander Y dari album Timezone tengah hit sekarang ni, ramai respon lagu ni boleh masuk tlinga termasuk la aku. Kali pertama dengar dah tahu diorang memang buat muzik bukan untuk suka-suka saja dan memang ada keunikan yang dibawa mereka. Band Law sudah mengeluarkan 2 album setakat ini iaitu Timezones dan Law, dan yang paling bestnya diorang release album ni secara free. Korang boleh download dengan klik pada link yang aku bagi kat bawah.

Timezone
law timezone
Tracklist
1. Loneliness Has Got A Hold On Me
2. Law Under A Tree
3. Ignite
4. Prom Nite
5. January Showers
6. Mourning (Dearly)/Law On A Mountain
7. Stopgap
8. Coriander Y
9. Time To Make Things Right
10. Destination CA
Download

Law
law

Tracklist:
1. freudian slip
2. domino effect
3. i couldn’t get it up
4. headphones
5. let’s meet up (and have some fun)
6. laughing and crying
7. doo doo doo
8. broken record <3
9. the night i went into shock
10. credit roll
Download

Recorded December 2006 – August 2008
All songs written/produced by Law
(c) Law 2008

Album ni memang boleh didonload secara free ok.. Jangan nanti ada terdengar suara-suara yang menyatakan Malayapark ni port download album indie haram pulak.

More infos
Myspace : http://www.myspace.com/lawsofmusic

Comments

10 Comments on "Free Download- Law Albums"

  1. Joe Hamzah on

    law – stopgap terbaik!!!

  2. nice on

    donlop jgn xdonlop….law mmg murah hati hahaha

  3. lurve on

    cool album.love it!!

  4. hanjiechan on

    stopgap mmng layan abes ar!!!

  5. primadona_rockasmara on

    pehhhh….law….
    siyesly in love wif u guys..
    stopgap..
    1 lagu yg btol2 wat den ‘fly’..
    meaningfull babe..
    hush2

  6. faara (: on

    i love u law !
    especially coriander y !
    yuhuuu !
    love law <3

  7. don't give it up on

    Layan..aku suka lagu ‘under a tree’..

  8. RoXX_beLL on

    1st dgr lagu ‘stopgap’ i thought band outsider..perghhh gempaxxx!! luv law!!u’ll roxx!

  9. Muhd Abid Aiman on

    Nak beli album law walaupun boleh downlod.. Support dorang!!!
    NAk beli camner?

  10. Sangtujoh on

    aku ade dgr radio ckp yg anggota band Law yg terdiri drpd Law, Cookie dan Melo sbnrnye Law sorg je. Maknanya dia men sme instrument. Keep up the good work!