Drama King-Meet Uncle Hussain ft Black

Submit By :
=

Kali pertama aku mengenalimu
Mahu bersama
Raut wajahmu bersih
Meyakinkan hati ini
Aku terpaut

Semua dusta palsu
Aku tertipu
Keperibadianmu
Berubah menurut nafsu

Panggilanmu gelaranmu
Baru ku tahu

Lakon layarmu hebat
Terpukau ku melihat
Isi hati upahan
Sampai bila
Kau mahu tersesat
Tidak kau penat
Hidup penuh muslihat

Mahkotamu Raja Drama

Kau Masih berpura-pura
Kata-katamu hanya propaganda
Mengejar hijau ungu
Mata kelabu
Ini bukan kau yg pernah ku kenal dulu

Panggilanmu gelaranmu
Baruku tahu

Kau bertapa
Bagai maharaja di atas lembah
Lakon layarmu yg terhebat
Memukau mata melihat

Comments

84 Comments on "Drama King-Meet Uncle Hussain ft Black"

  1. haznadia on

    assalamualaikomm..wkpe kte g2 kt black..ciam k yea..ak mnat gleeerr kt black or..ade sbb ak mnat kt dyer..bg ak..yea 2 xla htam pom..kau org je yg buta..aku rindu sayang kamu.. ermm.lagu2 mmg bestt..ak cukeee

  2. haznadia on

    ak sggop wt nape jew utk black..smpaikan gmgo mkwe dyer pom ak amek..haha..ermm..wahai kwn dkat cniee..boleh kwn xx?? i love black..teruskan prjuangganmuu..ermm..sore black sdap ag dri lan..tp lan sore yea serop basoh..besk goop..wharever.. i sapoot black..ak dri skolohtj..klu knal..mai r..

  3. haznadia on

    bkam gmgo..tp gmbo…hahahaaku rindu sayang kamu slamanya.. bdop koloh ak pom ad mke cm blaqck..nsem gop yea 2

  4. yown on

    luv u black add me plez

  5. rianie on

    i loooooveeee u Black !!!!

  6. aretul on

    lagu nie baru lah best….

  7. saya on

    tak best pon tapi GOOD

  8. kiwi_gurlz on

    cdap la ugop lagu ni…leh diterima…hahax…whhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa…..keh2.. hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaccccccccccccccccccchhhhhhhhhhhhhhuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmm….. hehe..sory22…(^_^)..nop kawan ley takk…hallo2?? nak kopi ke milo???

  9. Project_D on

    Best!!


    Sent on a phone using T9space.com

  10. i_niE on

    best

  11. t_o_p_i_k on

    ok la
    nada dier bez la jgk wlaupon sore black x mcm lan

  12. hahaha on

    lagu ni aku dedikasikan kat anwar ibrahim!
    hohoho

  13. hahaha on

    lagu ni aku tujukan khas untuk anwar ibrahim!
    hohoho

  14. zarul666 on

    aku tujukan lagu ni khas untuk perdana menteri kita iaitu najib tun razak!

  15. haznadia on

    haaaiii..awk cumeeerrrr..caper kte sore black x sdap? h0w dare u..haha,,saya pmnat no 1 black..hahhah

  16. haznadia on

    lagguuu niela bectzz klii..boileh knal x

  17. blue..black dah ade.. on

    xsedap lns0ngggggggggggg!!!!!!!

  18. blue..black dah ade.. on

    kali pertama aku,jatuh keparit..mahu naek blek,tpi xdpttttttttttttttttttttttttttttt. . . . . . . . . . . hak>hak> . . korang try dgr sore aku lak…msty korang puji aku lak…hak>hak>hak>

  19. haznadia on

    hallooo…sure black lagi sedap..nk dgar cm nea sore awk??

  20. haznadia on

    haii..awak sumerrr..black da beskk..

  21. bancai on

    lirik di atas ade yg silap sket…
    nie yg asli aku dpt siap kord dia skali tpi aku bagi lirik je…

    chorus

    lakon layar mu hebat
    terpukauku melihat isi hatimu jahat
    sampai bila
    kau mahu tersesat….

    pas2…
    (prajudis membutakan matahatimu….)

    ending dia pulak…

    kau bertahta
    bagai maharaja diatas pentas
    lakon layarmu yg terhebat
    terpukau mata melihat….

  22. mia on

    hallo!! ambO kne kOpi..

  23. momoque on

    haaa
    aku xberapa setuju ble kowg kata sowe lan n black same
    bg aku same part vokal tinggi kot
    aku skunk lepas dgr lagu drama king n then skunk aku dgr lagu lagu untukmu yang lan nyanyi
    ade la kowt hampir sama
    aku xreti la nak describe
    sowe lan lebih halus n nyaring
    and lenggok suara die lain
    sowe black plak aku rase die
    lebih bersahaja kot
    tp besh
    aku xreti la nak explain kan perbezaan suara diowg nie
    rasenye ade lagi kot lg pakar utk explain perbezaan tu kot
    huhu
    aku skunk tgh bandingkan
    tu la rase ada perbezaan
    hehe
    aku rase kedua2 penyanyi nie besh sowe nye
    hee
    aku ske lirik lagu muh nie sebab pemilihan perkataan and bahasa dia..
    aku rasa xde la die mek bahasa mudah2 je
    bukan perkataan yang otak senang nak digest bulat2
    tp kena pikir n hayati lagu die
    aku suka melalak2 nyanyi lagu nie kat bilik sowg2
    haha

  24. momoque on

    dasat rating lagu nie kat mp
    leyh kejar record lagu paling banyak owg search
    setahu aku rating sebelom nie yuna n bunkface
    hehe

  25. boyzkeda89 on

    best la lirik lagu nie

  26. boyzkeda89 on

    bancai suka menipu kata lirik lagu asli

  27. Genji on

    i like this very much……………………..

  28. syuNk guRLzz on

    ap2 pown i arap u all sume hyti lgu n stie gn mUh.. ble dy da tlis lgu y m`buat korank shasau..mkne ny lgu ni y tERbAEk!!! so i skonG Lau ad y nk knal gan i..he8..xd kne mgne kn.. juz nk cri awex jea coz tow i tlis ni seme..sowi..assalammualaikum

  29. trololo on

    KAU ORANG NI TAK RETI NAK MENGEJA KE HAA?? SAKIT MATA AKU BACA COMMENT THREAD NI TAU TAK??

  30. Ayie on

    Spe kte sore black x sdap, sore black sdap pe, the best….

  31. yaya on

    bez laa lgu ni…bez sgt4………hehe

  32. ezumi on

    gempak ckp lu…terbaek bai lgu ni…

  33. ATHIRA ASYIQIN BINTI MOHAMED NAZRI on

    aq suke sangat lagu neyh…cbb ape aq minat n suke lagu neyh cbb aq pown minat kumpulan/band yang menyanyikan lagu ini sape agi kalau bukan meet uncle hussein…care mereka menyanyikan lagu neyh pergh bukan main bagus agi..xper r sampai si2 saje yg aq nk ckp…tapi walau ape care sekalipown YOU ARE THE BEST AMONG THE BEST meet uncle hussein…!?

  34. NUR ATHIRA on

    LU OWANG TAK LE PANDAI EJA KA!?AQ TAK LE PAHAM OWH!?HAIYAAA…TENGOK APA SULAH JADI,GUA DALI MELAYU BERTUKAR SUARA KE CINA OWH..!?ADOIIII….?!PASAL GUA MALAH OWANG LAH ITU CBB GUA TUKAR SUARA…ADOI…?!