Dan Sebenarnya Naza | MalayaParkDotCom

Dan Sebenarnya Naza

Submit By :
=

Salah seorg moderator mp telah menunjukkan bakat beliau sebagai seorg penyanyi. Pada event Burhan Got Talent di UKM dia telah menyanyikan sebuah lagu Yuna Dan Sebenarnya. Mari sama2 kita saksikan bakat beliau itu. klu boleh nyanyi sama2 yaaaaa….. enjoyy!!

lirik Dan Sebenarnya Naza

oh bulan
jangan layan diriku lagi
pabila,
air mata membasahi pipi
dan lagu2 di radio seolah2 memerli aku
pabila,
kau bersama yg lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

ku enggan
berpura pura ku bahagia
ku enggan
melihat kau bersama si dia
oh ku akui cemburu
telah menular dalam diri
pabila
kau bersama yang lain

adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu
kau juga merindui aku

pabila kau merenung matanya
ku rebah,
jatuh ke bumi
di saat kau benar-benar mahu pergi
seperti ku bernafas dalam air
adakah perasaaan benci ini sebenarnya cinta
yang masih bersemadi untukmu
dan sebenarya ku mengharapkan
di sebalik senyuman mu itu kau juga merindui aku
oh

video sumbangan oleh MASTOYA.

Comments

35 Comments on "Dan Sebenarnya Naza"

  1. momoque on

    adess
    kowg nie
    malu den
    adoiiii

  2. momoque on

    1st tym den p4m
    adesss
    banyak masalah la
    neves nye pasal
    hahahaa
    harap salah silap harap diampun kan
    yuna
    jgn saman den
    wakakaka

  3. nice on

    waahahah aku peminat nazalis!!!

  4. kaler.luna on

    aku ponnn!!
    nk signnnnnn

  5. mR.yaZoO on

    hUhUu…
    naZa NaZa Naza (pengsan)
    hUhu..
    best gak..
    nak signnn…

  6. Joe on

    yuni yuni nk otograph… xnk gambar dah bnyk dah gambar hahah

  7. satellizer on

    huhu no komen…

  8. nice on

    1st time dgr suro naza hukhukhuk…..

  9. primadona_rockasmara on

    pehhhhhhhhh…
    mber den…
    nazaa…
    ang mmg got talent la..hehe

  10. ijoy on

    mmg best!!! erkkk…lirik tu silap cho….oh bulan…enggan melayan diri ku lagi…. hehehe

  11. ayin on

    hey…aku budak ktho..hussien onn..weh,jom jumpe..burhan dgn ktho bkn jauh pon..aku excited nie! UKM indie!!!!

  12. momoque on

    waaa
    banyak gler komen
    terkezut den
    muahahahaha
    thx la kowg sapot den
    sowie la den salah lirik sebab den neves tym tu
    1st tym p4m kot
    dah tu kowg dgn kejam g post kat cni
    wakakaka
    ayin
    ko dak ktho??
    waaa
    jum jmpe
    den ske gak makan kat ktho
    tp jauh lolx
    spe nak sign sila berator ye
    wakaakaaka
    prima
    thx
    hehe
    nice
    bru ko taw
    haha
    malu den sme ko
    muahahaha
    joe
    yuni??
    nazalis??
    adesss kowg nie
    aiyakkk

  13. momoque on

    tertgl lak mas sme yazoo
    adess
    sowie2
    den ingt dah taip dah
    haha
    mas
    thx la sapot den wpon p4mance den cm bodo2 je
    maklom la 1st tym
    yazoo
    nty den bg ko sign kat dahi
    muahahaha
    ijoy
    aku neves tym tu
    sbb tu salah lirik

  14. nice on

    sapo yg kejam tuh?? meh sini aku bg hp free…haha
    amboi naza dah mcm ucapan terima award jer….
    terima kasih semua!!!

  15. imran on

    awk suara dah superb..cume gaya awk nyanyi mcm “hepY”,lbh kurg mcm lagu ramlah ram gitu.patut awk muram skit nyanyi lagu ne..ye la.kn sedih lgu tu…hehehehe

    my thought only,no offence 🙂

  16. kugiran_darah on

    oh bulan!!!! hahahaha perghhhh naza mcm dak tadika siot momoque kiut jer hahahahaha

  17. Rye on

    Wuiyo, naza… Mcm best je kau perform… Boleh tahan la suara kau, ade hidden talent lar… Pasal kau lupe lirik 2, x pe, sbb part yg laen 2 kau nyanyi ok jer. Yuna Jr… 🙂

  18. kaler.luna on

    cewahhhh…naza pemes suda..
    support NAZA!~

  19. ayin on

    weh..naza..jom la jumpe..!! I tgh nak cr vokalis pempuan ni..

  20. momoque on

    ayin
    leh je
    jom la jmpe
    =p

    imran
    thx 4 ur komen
    saya trime
    xde hal
    pas nie saya akan baiki ape yg patot
    thx bro
    =)

  21. momoque on

    ko la kejam tu nice
    wakakkaa
    bg hp mainan cukup
    wakakaka

    rye
    thx
    sowe aku bese je
    hehe

    xfeymes pon mas
    hehe

  22. mas on

    AkuH pOwn Pnah Gk nYaNyi Lgu ni..
    tP bkn aKuh mEn Gitar..
    pNdaI NyANYi jEr..
    hehe..

  23. Akee on

    hahaha yg dak pompuan 2 org kt tepi tuh bwat pe??
    backup singer ke?
    haha

  24. MOD'S REVIVAL CREW on

    ni naza ker(the times)???

  25. nice on

    mak aihh ada nmpk cam naza the times ker?? wakakakaakak

  26. ayin on

    weh..kau x nak datang KTHO ke?..add aku facebook…ayinrocket@yahoo.com!!…tau

  27. I DANCE on

    woi ape nih kt mne dye nyanyi ni mcm kt fun fair dah tapi ok lah

  28. momoque on

    funfair??
    kolej maaa
    selambe badak jewp
    huhu

  29. momoque on

    the times??
    aiyarkkkk

  30. nice on

    haha aku tulis kat situ xnak bce
    pastu tny kat mane dia nyanyi sengal…..

  31. momoque on

    tu la
    sian nice taip
    wat review
    huhuhu

  32. momoque on

    ayin
    nty jmpe kat pesta konvo isnin nie
    aku juin tekad
    teater burhan
    aku dah add ko kat ym n aku dah tgl kan num fon aku

  33. mEerEnnXxx GuRllZ!! on

    cweet r momoque nynyi lgu nie…hope u success k…

  34. bjohn on

    perh gaya indie gaya saya,,,

  35. momoque on

    thanks gurlz
    hehehe
    aminn

    bjohn
    hoho
    yeahhh